Kakorkoli bi se odločil v dani situaciji, bi ga spljuvali navijači drugega kluba plus en kup naših sonarodnjakov z manjvrednostnimi kompleksi. Za takšno odločitev moraš imeti jajca, kako bodo njegovo sojenje ocenili njegovi nadrejeni, pa bomo videli po tem, koliko… ...prikaži več tekem oz. katere bo sodil v nadaljevanju.
Že dva dni mi gre na smeh, ko se spomnim "strokovnih" napovedi rezultatov tekem Real:Ajax in PSG:MANU Zlatka Zahoviča v uvodni oddaji pred prenosom. Izpadel je bedak na celi črti - 2x!
Zakaj si takšnega mnenja? Če ne bi imel avtoritete, definitivno ne bi sodil v ligi prvakov. Da sodiš mulcem, ki na dan zaslužijo 10.000 EUR in več, moraš kar imeti avtoriteto.
po novih pravilih je vse roka, če ni ob telesu... tko da bodite tiho če nimate pojma.. .skomina že ve kaj dela
če je penal je penal, pa naj bo to 95 min. tekme, pa naj sodi Skomina ali kdo drugi.
Kakorkoli bi se odločil v dani situaciji, bi ga spljuvali navijači drugega kluba plus en kup naših sonarodnjakov z manjvrednostnimi kompleksi. Za takšno odločitev moraš imeti jajca, kako bodo njegovo sojenje ocenili njegovi nadrejeni, pa bomo videli po tem, koliko… ...prikaži več tekem oz. katere bo sodil v nadaljevanju. Že dva dni mi gre na smeh, ko se spomnim "strokovnih" napovedi rezultatov tekem Real:Ajax in PSG:MANU Zlatka Zahoviča v uvodni oddaji pred prenosom. Izpadel je bedak na celi črti - 2x!
da 2x ??????? al večx
Ne vem, a nekateri očitno mislij, da v sodnikovem podaljšku lahko v kazenskem prostoru kar trije igralci branij z rokami...
Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top
Skomina lahko sodi tekme slovenske lige kaj več pa presega njegovo avtoriteto .
Zakaj si takšnega mnenja? Če ne bi imel avtoritete, definitivno ne bi sodil v ligi prvakov. Da sodiš mulcem, ki na dan zaslužijo 10.000 EUR in več, moraš kar imeti avtoriteto.
@blayo ....v Ligi prvakov sodi zaradi Čeferina in slovenske kvote v UEFA !
Daj me usmeri na kakšen vir, ki bo tole potrdil, ker se mi zdi da malo nakladaš...
@blayo ...........če razkrijem vir,potem te moram ubit ........ha,ha,ha,ha...upam,da razumeš štos .
Peder primorski samovšečni...Upam, da je odsodil zadnjo tekmo...
V tretjo ligo za stranskega sodnika .