Zakaj se nihče ne vpraša koliko stane davkoplačevalce vsakodnevno poziranje Borata ? Komplet varovanje in vsi ki sodijo k tovrstnim ceremonijam nekaj stanejo ? Ta denar bi raje namenili bolnišnicam in šolam !
Je druščina plačala karto za gondolo kot preostali smrtniki? ...... ......... Navdušena, ker osebno mislim, da imamo v Sloveniji dva visokogorska smušišča, ki sta vredna obiska. Vogel in Kanin s čutovitim razgledom in božansko smuko. Vse preostalo je sredogorje.
Sem mislila da bo tale snifarska lutkica pisala namesto Božičku pač erdoganu pa bi bilo veliko bolje za Slovenijo če bi tokrat pisal "Dedku Mrazu" mimo nato-a.
Ta mentalni invalid je pa povsod tam kjer ne bi bilo treba.Naj bi raje opravljal svojo predsedniško funkcijo.
Zakaj se nihče ne vpraša koliko stane davkoplačevalce vsakodnevno poziranje Borata ? Komplet varovanje in vsi ki sodijo k tovrstnim ceremonijam nekaj stanejo ? Ta denar bi raje namenili bolnišnicam in šolam !
Predsednik s posebnimi potrebami na smučanju !
Brez tega ubogopuhoglavca res ne gre.
Tega vodenoglavca res najdeš povsod,samo tam ne kjer bi moral kej storit za folk!
Zato pa bo še enkrat kandidiral za dvornega statista Slovenije, brez dela zganjat norčije in biti za to še dobro plačan.
bravo Pahor, kr tko naprej !
Jaz sem pa mislil, da bo podajal sidra ali pomagal na sedežnici... saj bodo kmalu volitve, mar ne?
Edino z alpskim svizcem še ni poziral, pa zavijal čokolade.
Kaj ne bi raje pozdravili odprtje smučišča in ne komentirali vse priveske na sliki?Hvala in srečno!Uspešno tudi Kaninu.
Res je !Spomnimo se Barbike na naslednjih volitvah, z ignoranco.
Bolnika !
Pozdravi mamo !
Je druščina plačala karto za gondolo kot preostali smrtniki? ...... ......... Navdušena, ker osebno mislim, da imamo v Sloveniji dva visokogorska smušišča, ki sta vredna obiska. Vogel in Kanin s čutovitim razgledom in božansko smuko. Vse preostalo je sredogorje.
Se strinjam Zala te dva sta top
Vedno pa lepe slike skazijo s to prepotentno kreaturo!
Sem mislila da bo tale snifarska lutkica pisala namesto Božičku pač erdoganu pa bi bilo veliko bolje za Slovenijo če bi tokrat pisal "Dedku Mrazu" mimo nato-a.
Dusan Kokalj,LeonFerluci,itd,za vas je edini in pravi Kučko.Domu si ga pelte.