Jz ne razumem kaj je s folkom da so tok sabični pa sam vase zagledani. Ne morš javne dobrine - plaže zavzet kot da je tvoja lastnina. Ko jo uporabljaš jo uporabljaš si lahko tam ampak da jo pa zasediš… ...prikaži več tud ko ne uživaš v morju..je pa naravnost grdo.
Bravo, koncno bo konec te norosti ... Kot da so 'brisacarji' placali koncesijo za plazo. Bolano. Lepo je povedano - plaza pripada vsem, ne le brisacarjem. Le kako si sploh drznejo??!!
Ja tile bisačarji so ena zanimiva marginalna raja. Podpiram Hrvate in ostele, ki kaznujejo te marginalce.
Po naslovu, ki ga navaja bizgec, je to 'nasilna prisvojitev'.
Proti vsej samovšečni raji. Upam, da bo tudi v Istri kmalu tako.
Jz ne razumem kaj je s folkom da so tok sabični pa sam vase zagledani. Ne morš javne dobrine - plaže zavzet kot da je tvoja lastnina. Ko jo uporabljaš jo uporabljaš si lahko tam ampak da jo pa zasediš… ...prikaži več tud ko ne uživaš v morju..je pa naravnost grdo.
Tvoj problem.
Najhujši so itak Nemci. Bi se pobili zaradi tistega kvadratnega metra. #das_ist_majn_plac!
ko da smo mi kaj boljši. kaj pa gajbice na parkiriščih?!
Bravo, koncno bo konec te norosti ... Kot da so 'brisacarji' placali koncesijo za plazo. Bolano. Lepo je povedano - plaza pripada vsem, ne le brisacarjem. Le kako si sploh drznejo??!!
Bojim se, da je tudi ta ukrep uperjen proti Slovencem.
Proti uzurpiranju?Kaj to pomeni?
http://bos.zrc-sazu.si/cgi/neva.exe?name=ssbsj&tch=14&expression=zs%3D83059
zaradi mene lohk vse poberejo - me že cca 15 let ni na HR plažah.