Slovenija /slovenija/crna-kronika
11641 ogledov

Na hišo nepremičninarja vrgli eksplozivno telo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 15:28 14.januar 2025.

Kdor dela pošteno mirno spi, če pa nateguješ pa tudi spanca ni.... Oziroma kaj mi pa morete, vse po zakonu....

Leon 14:20 14.januar 2025.

Kaj delate paniko ? Na tekmi med Muro in NKMB je topovski udar poškodoval več oseb pa nihče ni delal panike ? Topovski udari so iz skladišč JLA .

• McBobo 21:49 14.januar 2025.

Smuk rad pobira are in jih zadrži zase, čeprav pripadajo kupcu ali prodajalcu. Vzame jih kao za stroške. Še ena firma, ki bo šla kmalu v stečaj.

karjola 17:24 14.januar 2025.

To ni nič dokler mu visijo jajca med nogami

• AnzeSmolej 17:34 14.januar 2025.

Iskreno me čudi da je tip še med nami, glede na to koliko ljudem se je zameril.

• Pierre 17:42 14.januar 2025.

Te topovske udare smo veselo metali u JLA na vežbah...ful usekajo k bomba!

• bobubob 21:28 14.januar 2025.

Baje ni vsaka svinjarija kazniva. Na sodišču. A je kjub temu svinjarija. In če je takih nakaznivih svinjarij preveč, povrh vsega pa svinjarji brezsramno hodijo okrog 'kdo mi pa kaj more', se celo v tej brezjajčni Sloveniji tu in tam ...prikaži več najde kdo, ki je oropal jajcemat....in potem...pogumno kaznuje nekaznivo svinjarijo....

• Ender3 15:31 14.januar 2025.

Te topovske udare je nekoč preprodajal minister za obrambo JJ..Več podrobnosti bomo dobili, ko bodo javnosti razkriti do sedaj zaupni dokumenti trgovanja z orožjem med 1991-94..

• Milan99 17:31 14.januar 2025.

ti si pa resno bolan na JJ. Ga tudi, ko spiš sanjaš?

• munja 21:51 14.januar 2025.

Endreku se že blede od JJ.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.