Baje ni vsaka svinjarija kazniva. Na sodišču. A je kjub temu svinjarija. In če je takih nakaznivih svinjarij preveč, povrh vsega pa svinjarji brezsramno hodijo okrog 'kdo mi pa kaj more', se celo v tej brezjajčni Sloveniji tu in tam… ...prikaži več najde kdo, ki je oropal jajcemat....in potem...pogumno kaznuje nekaznivo svinjarijo....
Te topovske udare je nekoč preprodajal minister za obrambo JJ..Več podrobnosti bomo dobili, ko bodo javnosti razkriti do sedaj zaupni dokumenti trgovanja z orožjem med 1991-94..
Kdor dela pošteno mirno spi, če pa nateguješ pa tudi spanca ni.... Oziroma kaj mi pa morete, vse po zakonu....
Kaj delate paniko ? Na tekmi med Muro in NKMB je topovski udar poškodoval več oseb pa nihče ni delal panike ? Topovski udari so iz skladišč JLA .
Smuk rad pobira are in jih zadrži zase, čeprav pripadajo kupcu ali prodajalcu. Vzame jih kao za stroške. Še ena firma, ki bo šla kmalu v stečaj.
To ni nič dokler mu visijo jajca med nogami
Iskreno me čudi da je tip še med nami, glede na to koliko ljudem se je zameril.
Te topovske udare smo veselo metali u JLA na vežbah...ful usekajo k bomba!
Baje ni vsaka svinjarija kazniva. Na sodišču. A je kjub temu svinjarija. In če je takih nakaznivih svinjarij preveč, povrh vsega pa svinjarji brezsramno hodijo okrog 'kdo mi pa kaj more', se celo v tej brezjajčni Sloveniji tu in tam… ...prikaži več najde kdo, ki je oropal jajcemat....in potem...pogumno kaznuje nekaznivo svinjarijo....
Te topovske udare je nekoč preprodajal minister za obrambo JJ..Več podrobnosti bomo dobili, ko bodo javnosti razkriti do sedaj zaupni dokumenti trgovanja z orožjem med 1991-94..
ti si pa resno bolan na JJ. Ga tudi, ko spiš sanjaš?
Endreku se že blede od JJ.