Že lep čas nisem kupil ničesar. Morda zato nisem v dolgovih in se počutim odlično. Nič dopaminskega zadetka za 5 min zadovoljstva. Klinc pa družba, ki je zadolžena zaradi igračk in klinc družba kjer je dosežek, če si preprodajalec pofl robe.
jao kam smo prišli. črni petek traja po teden plus, znižanja dosti slabša kot od smotane države od katere so to pobrali. rabiš pa tako ali tako bolj malo
neverjetno :D
sam sem bil dolgo proti, sedaj razmisljam malce drugače. Recimo da planiram neki nakupi, si ogledam vso možno ponudbo, počakam na black friday in najdem še boljše ponudbe. Do sedaj se mi je že splačalo. A nakupovati nekaj samo zato… ...prikaži več ker je poceni je pa BEDARIJA! Kupiš tisto kar rabiš.
Že lep čas nisem kupil ničesar. Morda zato nisem v dolgovih in se počutim odlično. Nič dopaminskega zadetka za 5 min zadovoljstva. Klinc pa družba, ki je zadolžena zaradi igračk in klinc družba kjer je dosežek, če si preprodajalec pofl robe.
itak 95% kupiš za brez veze ,ko pa nekaj rabiš pa kupiš kvalitetno
jao kam smo prišli. črni petek traja po teden plus, znižanja dosti slabša kot od smotane države od katere so to pobrali. rabiš pa tako ali tako bolj malo neverjetno :D
Imbicili in slabiči ali bolj strokovno: verniki brezglavega potrošništva.
sam sem bil dolgo proti, sedaj razmisljam malce drugače. Recimo da planiram neki nakupi, si ogledam vso možno ponudbo, počakam na black friday in najdem še boljše ponudbe. Do sedaj se mi je že splačalo. A nakupovati nekaj samo zato… ...prikaži več ker je poceni je pa BEDARIJA! Kupiš tisto kar rabiš.
Ja itak, OLED TV najbolj zaželjen artikel, sem pa prepričan da 95 % kupcev nikoli ne izkoristi OLED kvaliteto ....