Andrej Rozman - Roza je imel lep krajši kulturno umetniški program. Nekaj je mrmral proti Prešernovemu kipu. Se mi pa zdi današnja anti proslava huronski uspeh, saj kot sem zasledil Jaše Jenulla niso odvlekli na policijsko postajo. Si bo moral… ...prikaži več danes sam najti prenočišče.
Copy/paste [ "Janše ne bi bilo, bil bi nihče - in mogoče bi bilo tako bolje -, če ne bi mi demonstrirali,« spominja Markeš. »Bil je del partije, danes pa se obnaša kot Bog oče slovenskega naroda." ]
Vir: https://www.delo.si/novice/slovenija/od-srede-do-srede-jansa-bog-oce-slovenskega-naroda-323947.html
revček prizadeti, raje si namaži vozićek z wd40, kot da non stop lepiš te neumnosti, a te ni sram , gnoj paraplegnični. kaj misliš, da boš dosegel. napiši komentar na članek, tudi , če je kritičen.
svečkic ni niti za en avtobus. oz. pardon placane motoristicne skupine v rumenih jopicih ni niti za posten avtobus. :D zgleda daje pasja radost in sendvic vseeno premalo, da se jih zgane kaj vec. :)
Jaka, za začetek. Ali ješ sendvič? Torej je naložen s sirom in salamo. Pasjo radost pa ti mogoče uporabljaš za drugi namen. Na strani katero krčevito zagovarjaš je polno takih svobodnjakov.😋
Kot vsak petek,so tudi tokrat lajali na mesec.
sej bodo šli na morčka
rdeča golazen nabija na polno z glavo skozi zid. a nimamo vodni top, da se razžene te rdeče hujskače?
tote antioroslavnike bi treba z ognjemeti in solzilcem...vodni top pa pol na koncu da juh splahne v kanalizacijo ..kamor spadajo 😆
Pojdite raje delat, če se vam toliko gre za naš blagor, barabe lene
Andrej Rozman - Roza je imel lep krajši kulturno umetniški program. Nekaj je mrmral proti Prešernovemu kipu. Se mi pa zdi današnja anti proslava huronski uspeh, saj kot sem zasledil Jaše Jenulla niso odvlekli na policijsko postajo. Si bo moral… ...prikaži več danes sam najti prenočišče.
Twitotu nobena obravnava ne bo pomagala.
Ni potrebe da se tam kažejo se vidi na volitvah koliko ji je😁
tako razdvojeni kot smo sedaj še nismo bili
Sramoto Delamo Sloveniji.
Sramoto delajo Sloveniji.
Copy/paste [ "Janše ne bi bilo, bil bi nihče - in mogoče bi bilo tako bolje -, če ne bi mi demonstrirali,« spominja Markeš. »Bil je del partije, danes pa se obnaša kot Bog oče slovenskega naroda." ] Vir: https://www.delo.si/novice/slovenija/od-srede-do-srede-jansa-bog-oce-slovenskega-naroda-323947.html
revček prizadeti, raje si namaži vozićek z wd40, kot da non stop lepiš te neumnosti, a te ni sram , gnoj paraplegnični. kaj misliš, da boš dosegel. napiši komentar na članek, tudi , če je kritičen.
svečkic ni niti za en avtobus. oz. pardon placane motoristicne skupine v rumenih jopicih ni niti za posten avtobus. :D zgleda daje pasja radost in sendvic vseeno premalo, da se jih zgane kaj vec. :)
spet si pozabil spiti materino mleko pred spanjem
antiproslavniki...v kanalizacijo se peljite...na biciklih...lahko zvonckate zraven...plenice pa dude dobite tam kamor spadate...v greznice
Jaka, za začetek. Ali ješ sendvič? Torej je naložen s sirom in salamo. Pasjo radost pa ti mogoče uporabljaš za drugi namen. Na strani katero krčevito zagovarjaš je polno takih svobodnjakov.😋