Nekaj mi pravi, da ima on prav. Če je ona odnehala, ne vem zakaj bi sam prosil za "prekomando". Duhovniki imajo veliko afer, ampak to mi ne izgleda en takih primerov.
Je pravi kazanova. Dobro da ga samo ena zalezuje,ker je spal z več kot samo z njo. Ko pride kaka zgodba v zvezi z cerkvijo na dan in se počutijo ogroženo,se začnejo takoj branit. Ko pa je vse tiho pa… ...prikaži veče kaka zgodba v zvezi z cerkvijo na dan in se počutijo ogroženo,se začnejo takoj branit.
Ko pa je vse tiho pa lepo dalje skačejo.
https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/clanek/foto-domnevna-zalezovalka-vraca-udarec-zupniku-212566
Nekaj mi pravi, da ima on prav. Če je ona odnehala, ne vem zakaj bi sam prosil za "prekomando". Duhovniki imajo veliko afer, ampak to mi ne izgleda en takih primerov.
Murskosoboški župnik: Takšno odločitev je sprejel zaradi starejše zalezovalke...........kaj pa mladoletne vernice ?
celibat je bil v krščanski cerkvi uveden zato , da so župniki lahko porivali vedno sveža mlada dekleta in ne starih bab !
Tak bodi.
"Tako se je na poročanja medijev o njeni obsedenosti z župnikom odzvala starejša faranka." - še vedno ne vem, kako.
No pol pa je te ženska-zalezovalka res govorila resnico, "da je imel prejšnjo nedeljo zadnjo mašo." Potem pa gresta na dopust-medene tedne.
Ona pravi, da sta se večkrat ljubila.Glede na stanje v cerkvi bi kar verjela.
Izgleda ni dovolj goreče molil za rešitev. :-) Drugače pa zagotovo izredno zoprna situacija ne glede na to kdo je tarča.
Baje bodo goreče molili...sam, da jim ne bo kaj ušlo izpod nadzora....
Lahko bi jo tožil zaradi blatenje imena, zalezovanja,.. pa se raje gre "hvalit" na tv. Ste prepričani, da resnično nista nič imela?
Ježuščka naj ji da med-v jaslice, pa bode mir..
Je pravi kazanova. Dobro da ga samo ena zalezuje,ker je spal z več kot samo z njo. Ko pride kaka zgodba v zvezi z cerkvijo na dan in se počutijo ogroženo,se začnejo takoj branit. Ko pa je vse tiho pa… ...prikaži veče kaka zgodba v zvezi z cerkvijo na dan in se počutijo ogroženo,se začnejo takoj branit. Ko pa je vse tiho pa lepo dalje skačejo.
Obsedenki zdrobit en kolen,al pa oba,da ne more hodt k maši,pa bi bil mir! 😁😉
Zakaj pa "zdrobit kolen" ? Ali ne bi raje kar zakurili grmado ?
zaradi čarovništva in uvesti sveto inkvizicijo, ki jo Vatikan še vedno ima pod imenom Kongregacija za...