Po vaši definiciji je osebna sreča torej premosorazmerna velikosti ženinih jošk... A zato sm jst skoz u depri? Zdaj pa mi je jasno. Hvala za ta brezplačen nasvet.
Damjan je med redkimi, ki hvalijo svojo boljšo polovico. Večina znanih se od njih ločuje in predaja drugim serviserjem v obravnavo..Hercogova nekdanja je bila znana po metodi masaže oprsja pa mu očitno s tem ni dosti zaslužila.
Murko je inteligenten dečko. Točno on ve kaj je potrebno za promocijo. Na sceni se drži že sigurno 20 let, torej nekaj že dela prav. In tudi tale fotka ima zagotovo večji namen kot se zdi na prvo oko.
No ti povem iz zanesljivih virov da je Murko gej. In zelo rad nadleguje tipe ki so mi všeč tudi na raznih portalih namenjenih samo moškim. To je predstava za javnost... Otrok je pa menda posledica umete oploditve.
Sem točno vedel da boš insinuirala na to. Ja slučajno sem bil v istem prostoru kot Murko na eni prireditvi. Čeprav sem mu vljudno povedal da mi ni do druženja z njim me je zasledoval po prostoru 2 uri in… ...prikaži več me potem povabil na pogovor na WC??? Kaj naj se z njim na WC ju pogovarjam?????
Dober motor moraš vozit ne pa slikat... Se bojim, da Murko le laja, grize pa sosed :)
Kdaj pa kdaj ga je pa potrebno tudi fotografirati in se ne samo voziti.
Še bolje, če te kdo fotografira med vožnjo :))
Imate to željo pri Damjanu in Maji?
Ni čudno,da se avtorji teh člankov sramujejo polnega imena,in priimka
Vse za promocijo. Sicer pa Murko raje gleda moška mednožja kot ženske prsi.
Nisem prepričana, da imaš prav. Nekaj je javna podoba, drugo p zasebna.
Mehicanka glede česa nisi prepričana? Da gre za promocijo ali to da je gej?
Wau, qa mu je uspel. Za dol past 😂😂😂😂
Prostitut pe*d*erski. Svoje slike okol pošila, vi pa to objavljate. Vi ste tud ena kurbenhaus, vse za gnar.
Žal sem moral kliknit na te smeti da sem lahko prescrolal do komentarjev. Jebe se men za murija
Isto meni Damjan o nas..Ob tem pa služi !
Tole je pa pohujšanje v dolini šentflorjanski-grozn
Mogoče se je Murko odločil, da je napočil čas, da še žena začne kaj služit, zato je vrgel trnek v upanju, da Playboy zagrize!?
Res je obdarjen ;) Ka to mu je Dr. Glumičić napravo?
Po vaši definiciji je osebna sreča torej premosorazmerna velikosti ženinih jošk... A zato sm jst skoz u depri? Zdaj pa mi je jasno. Hvala za ta brezplačen nasvet.
Če zgleda kot kreten, je kreten!
prav nic ni jezna,samo dela se ,da je jezna haha
Damjan je med redkimi, ki hvalijo svojo boljšo polovico. Večina znanih se od njih ločuje in predaja drugim serviserjem v obravnavo..Hercogova nekdanja je bila znana po metodi masaže oprsja pa mu očitno s tem ni dosti zaslužila.
Hvali svojo ženo v upanju da bo večino prepričal da ni gej.
Murko je inteligenten dečko. Točno on ve kaj je potrebno za promocijo. Na sceni se drži že sigurno 20 let, torej nekaj že dela prav. In tudi tale fotka ima zagotovo večji namen kot se zdi na prvo oko.
Domov v posstlo si ga vzemi .
Verjetno tudi tebi visi na steni v spalnici njegov koledar. Fuj.
Anion6anion ne, nisem njegova fenica, to so samo moja opažanja.
No ti povem iz zanesljivih virov da je Murko gej. In zelo rad nadleguje tipe ki so mi všeč tudi na raznih portalih namenjenih samo moškim. To je predstava za javnost... Otrok je pa menda posledica umete oploditve.
Ki so mu všeč
Anion6anion a si se malo zagovoril? Ha ha ha
Sem točno vedel da boš insinuirala na to. Ja slučajno sem bil v istem prostoru kot Murko na eni prireditvi. Čeprav sem mu vljudno povedal da mi ni do druženja z njim me je zasledoval po prostoru 2 uri in… ...prikaži več me potem povabil na pogovor na WC??? Kaj naj se z njim na WC ju pogovarjam?????
Anion6anion mogoče so pa to samo tvoje mokre sanje. ;)
Ja to bo to! Hvala da si mi odprla oči in pripomogla do spoznanja.