Magazin /magazin/film-glasba-tv
64282 ogledov

Mož Natalije Verboten kritiziral Poglej in zadeni, odgovorila mu je Sandra Auer

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 11:58 03.januar 2024.

Prisilila sem se, da sem zdržala kakih 10-15 minut. Katastrofa za nacionalno TV, da sploh upa tako skrpucalo spustiti v eter. 30 let za časom in tale gospod ima prav. Obenem pa ukinjajo kvalitetne oddaje. Bizarno!!!

• Grof 14:28 03.januar 2024.

Bo veleznani Dominik Kozlarič, pardon Kozarič, še kake bolj usrane gate potegni izza pasu, pabo črnolaska le kakšno zapela, ….

• johan 22:18 03.januar 2024.

@Majazmaja Samo kritizirate. Naredite oddajo. Da ne bo samo pri besedah. Vidim, da zmaj samo bruha ogenj. To je vse, kar zna. Dejanj pa nobenih.

• bi_ba 10:45 03.januar 2024.

Obupna oddaja, primerna za kak zadružni dom v zakotni vasi. Ko je nekaj passe, je passe. Za današnje čase popolnoma out. Še nostalgije ni.

• Jernej65 11:26 03.januar 2024.

Sem pogledal ene 5 minut. Osvetlitev je bila katastrofalna, žena mi je rekla če je pokvarjen televizor, saj je bilo vse presvetlo z zelo medlimi barvami. Sem prestavil drugam. Kritike so čisto na mestu.

• Grof 10:17 03.januar 2024.

Cigo Boića v vrečo za krompir, mašno gor, pa v kevder, Nataliji pa ključ v roke, da …

Garancija 10:43 03.januar 2024.

Škoda besed o teh vaških čenčah

bobnar53 10:05 03.januar 2024.

Popolnoma poštena ocena tega moža, Auer, če ima kaj sramu naj hodi naslednje 2 leti z vrečko na glavi!!

Pantani2 12:12 03.januar 2024.

Kdor to gleda, tako ali tako nima vse pošlihtano v glavi!!!

• Friderik1950 11:00 03.januar 2024.

Lahko tudi sam napišem, : Pa saj je za Maribor vse dobro. Res so komentarji na mestu, ker sem najprej pomislil, da že dolgo nismo pobrisali prahu s televizorja, pa je zato slika tak malo motna, je pa res, da ...prikaži večda je bil tak malo moten tudi zvok.

• Toma 10:14 03.januar 2024.

Koja bosanska faca!

• LolekinBolek 19:35 03.januar 2024.

Kdor je razumel point oddaje ga je, kdor ne pač ne. Auer pa je bil in je svetlobna leta pred vsemi temi švedi....

StarMačk 13:01 03.januar 2024.

Ta Poglej in zadeni sem razumel kot namen, da med ljudi, predvsem obiskovalce dvorane Tabor, ponese nekaj nostalgije. Po moje ni bil namen nikogar ta šov na novo obuditi, ampak le, da bi nostalgiki tovrstnih oddaj za kratek čas podoživeli ...prikaži več neponovljive stare čase!? To je bil reunion, pred četrt stoletja najpopularnejšega šova na naših tleh in kdo tega ni razumel, bog mu pomagaj! Tega, da akustika dvorane Tabor ni primerna za nastope s pomočjo starih playback matric, pa ni bilo možno prikriti!

Leon 13:26 03.januar 2024.

Sem mislil, da je bilo v Festivalni dvorani ? Kje si ti bil ?

StarMačk 14:39 03.januar 2024.

Lapsus, se posipam s pepelom! Seveda Festivalna dvorana Lent je bilo prizorišče Poglej in zadeni, v dvorani Tabor pa so posneli silvestrsko oddajo Srečno 2024. Ampak ko pomislim na glasbeno prireditev v Mariboru se mi v podzavest nekako prikrade dvorana ...prikaži več Tabor. Če pa bi se ob pisanju komentarja spomnil na novembrski Auerjev intervju v Večeru, v katerem je razlagal, da je dvorana Tabor za njih predraga, ker bi v Mariboru vsi radi karte zastonj, sponzorjev pa je premalo, potem bi napisal pravilno.

• Francs 14:13 03.januar 2024.

Slovenske lepe pevke in javne osebnosti hočejo biti in .... Zato se pogosto spečajo s kakimi zašpehanimi čefurji... Narcisoidni Strojan Auer pa bi se rad še kar naprej šlepal s staro slavo

• expost 15:15 03.januar 2024.

Ozvočenje in videoprodukcija nista bila izvedena s strani RTVSLO. To je vidno tudi v odjavni špici. Zvok in osvetlitev, tudi scenografija, so bili kot v 90ih, večinoma so bili vsi na playbackih... na lestvici od 1 do 5 bi oddajo ocenil z max. 2.

• andrej084 21:24 03.januar 2024.

Natalija je bila res super, pa saj je še sedaj. Ni mi pa jasno, zakaj se je odločila za Bojiča....kako je možno, da ni bolo nobenega klenega domačina...

StarMačk 00:21 04.januar 2024.

Natalija je fletna punca, ampak v mladosti je imela ogromno težav z samopodobo. Snubci, če tudi jih ni manjkalo, so si njeno obnašanje v zasebnosti praviloma napačno razlagati in jo razglašali za vzvišeno in nedostopno. Bojić, član njenega spremljevalnega benda, ...prikaži več kar zaradi narave dela pomeni ogromno skupnega časa, pa je očitno v pravem trenutku njene težave obrnil v svojo prid, ter izkoristil priložnost. Brez teh okoliščin, če bi se srečala tako slučajno ne bi dobil šanse, da jo osvoji!

• gregor96 10:56 03.januar 2024.

res je, drugi časi drugi običaji, ampak kdo pa je gospod "Krafna" da bi sodil, za razliko od Stojana se on nikdar ne bo rokoval s takimi zvezdniki, kot se je on

• stinger 16:25 03.januar 2024.

Ne glede na goste je bila celotna izvedba katastrofalna. Tako slabe produkcije si na rtv ne bi smeli privoščiti. Kot bi vaško veselico snemali z mobilnimi telefoni.. gledal samo iz firbca kolk nizko lahk gre.. pa mi je bila oddaja včasih všeč.

• URIAH HEEP 20:51 03.januar 2024.

Amm, me je žena vprašala če je to ponovitev iz 90h let. Ker slika oz produkcija porazni za leto 2023.

• dare326 13:21 03.januar 2024.

O čem se prepirate? Aja TV gledate :))) Novinarčki, zabavljači, lgbt, itd., kdo so, da bi moral zaradi njih zapravljati čas? Življenje je prekratko, da bi visel pred tv.

• rafo 14:48 03.januar 2024.

kje je našla brazilca , škoda lepe...

• andrej084 21:14 03.januar 2024.

RTVSLO je postala PaprikaTV. Več kot ½ zaposlenih nima ustrezne izobrazbe. 2500 zaposlenih, pa kupujejo samo tuje oddaje, sami ne znajo nič skupaj spravit. Še za Silvestra so skazili program.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.