Pravi tandem Monika Malešič in Suzana Jakšič, ki sta najbrž prišli na idejo, da bi poslance privabili s spolnimi uslugami, a ni bilo odziva in jih sedaj obtožujeta. Prava kurja farma.
Ma glih od nje bo kdo kaj zahteval. Daja jo preganjavica, izmišlja si vse možno že od vsega začetka v obupnih poskusih privlačenja pozornosti. Samo še Marsovci jo niso nadlegovali po nalogu udbomafije ali koga drugega.
..."Spet drugič je kruta resnica, da poslanci v zameno za glas zahtevajo spolne usluge, in če to zavrneš, glasu ne dobiš,"...LOL ravno njo so si zaželeli, ja.
Pravi tandem Monika Malešič in Suzana Jakšič, ki sta najbrž prišli na idejo, da bi poslance privabili s spolnimi uslugami, a ni bilo odziva in jih sedaj obtožujeta. Prava kurja farma.
Moj pes boljši video zrežira .Ja ta je res mal omejena, po njeni politični opredelitvi so bili to poslanci PS.
Takale pupa, bi od mene takoj dobila glas, za kandidaturo in na volitvah. En ti glih prou jo je na vseh straneh in koncih !
Čakamo na podrobnosti iz prihajajoče knjige Suzane Jakšič, ki se bo zagotovo uvrstila med slovenske klasike :)
zakaj? Kaj manjka naši Moniki???
Ma glih od nje bo kdo kaj zahteval. Daja jo preganjavica, izmišlja si vse možno že od vsega začetka v obupnih poskusih privlačenja pozornosti. Samo še Marsovci jo niso nadlegovali po nalogu udbomafije ali koga drugega.
predvsem ji manjka pamet
Želim si, da bi bilo več žensk, ki kandidirajo za predsedniški položaj, vendar ne ravno takšnega profila....
OK, najhujše tri in pol minute mojega življenja...
..."Spet drugič je kruta resnica, da poslanci v zameno za glas zahtevajo spolne usluge, in če to zavrneš, glasu ne dobiš,"...LOL ravno njo so si zaželeli, ja.
končno. en klovn manj v kampaniji.
Vaš komentar smo izbrisali, ker ni bil v skladu s Kodeksom komentiranja. Uredništvo zurnal24.si
Žrtvuj se za domovino.
Pa ti si pravi impotentni slovenec. Monika je super baba za predsednico.
Dobro, da ni več takih bimbotov kot si ti.