Rajši jo gledam,kot princa teme.On kadar odpre usta deli Slovence inpreveč denarja je šlo za pregrebanje kosti.Sprave med Slovenci pa ni zapričakovat dokler bojo favoorizirali domobrance izdajalce slovenskega naroda taka je resnica,čeprav boleča.
dober je povedala Bratušekova...reforme moramo sprejeti zaradi njih samih! jaz razumem te besede le kot zaradi bogatega izkoriščevalskega sloja! Reveži pa tako al tako nič nimamo in nebomo nič meli. Naše vlade bodo poskrbele za to! Pa lahko jih imenujemo tudi gasilci
"Moja vlada začela mandat kot gasilska ekipa“Prav zares, samo obratno kot to počno pravi gasilci.Vlada je začela gasiti tam kjer sploh ni gorelo. Olja pa prilivajo tam kjer je ogenj.
Ta gasilska brigada želi utopiti državljane in podjetja z davki in obremenitvami....
Bratuškova ni nič povedala v čem vidi prve znake okrevanja. Zanjo očitno pomeni dvigovanje davkov okrevanje gospodarstva.
SAMOPROMOCIJA, da te kap!
Zanjo so veliki rezultati da se je narod zacel streljati, jaz drugega kot da je z minute v minuto slabse ne vidim.
to si dober povedal...
Tvoja vlada SD, LDS... je v preteklosti z podeljevanjem tovarišijskih nepovratnih kreditov zapufala Slovenijo in z kreditiranjem se še kar nadaljuje
Skrajni čas je, da za zločine, ki so jih komunajzarji izvajali nad civilnim prebivalstvom po 2. sv. vojni nekdo odgovarja
.... s podeljevanjem
Kaj ni že čas, da odkokodajsa ?
Rajši jo gledam,kot princa teme.On kadar odpre usta deli Slovence inpreveč denarja je šlo za pregrebanje kosti.Sprave med Slovenci pa ni zapričakovat dokler bojo favoorizirali domobrance izdajalce slovenskega naroda taka je resnica,čeprav boleča.
dober je povedala Bratušekova...reforme moramo sprejeti zaradi njih samih! jaz razumem te besede le kot zaradi bogatega izkoriščevalskega sloja! Reveži pa tako al tako nič nimamo in nebomo nič meli. Naše vlade bodo poskrbele za to! Pa lahko jih imenujemo tudi gasilci
"Moja vlada začela mandat kot gasilska ekipa“Prav zares, samo obratno kot to počno pravi gasilci.Vlada je začela gasiti tam kjer sploh ni gorelo. Olja pa prilivajo tam kjer je ogenj.