Slovenija
25 ogledov

MNZ bo vztrajal na dodatku za policiste

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 22:24 22.julij 2011.

    o kakem dodatku sanjajo policaji??? Kaj pa preostanek državljanov ,ki nima osnovnih pravic do dela..?? Nimajo potnih stroškov, pravico do dopusta ,pravico do bolniške,pravico do letnega regresa,pravice do delovne zaščitne opreme...mat pa taka vlada,država sodstvo,skorupirano sodstvo...kaj ne bi bilo lepo ...prikaži več da bi si sami vzeli pravico v svoje roke

  • graff 18:22 22.julij 2011.

    Glede na zadnji skupni nastop Kamnerjeve z Virantom na ,,Odmevih,, in po diskretnem hvaljenju Kamnerjeve iz strani Viranta, je postalo jasno, da je Kamnerjeva samo fosilno prisotna v Pahorjevi vladi, pod mizo pa že kupčka z Virantom, za položaj v ...prikaži večv novi vladi.Glede na znana dejstva je sedaj kristalno jasno, da je Kamnerjeva za dosego svojih lastnih koristi sposobna lagati, zavajati in če je potrebno za koga tudi kaj pod mizo dati.Podpiram zahtevo MNZ, ki pa mora biti bolj ostra in jasna, predvsem pa javnosti konkretneje prikazana.Že od leta 2006, policisti inšpektorji, s Vll stopnjo izobrazbe in posebnim dodatnim usposabljanjem pred pravosodnimi pooblaščenci, poleg rednih nalog in zadolžitev, opravljajo dodatne naloge bivšega sodnika za prekrške, ki so z zakonom o prekrških prešle na pleča policije in to ,,ZASTONJ!Med tem ko so sodniki za prekrške za enako in samo tako delo dobivali do 2500 evrov na mesec, prekrškovni organ v policiji ne dobi niti stotina, me p

  • graff 05:31 23.julij 2011.

    privat / danes, 22:24LAŽNIVEC;Če bi bilo tako, bi bili v Afriki, naštej 10 normlno poslujočih slovenskih podjetij in gospodarskih družb, kjer je tako kot pišeš in garantiraj s svojimi podatki, me zanima koliko jajc imaš. Seveda ne ...prikaži več omenjaj podjetij,ki so jih njihovi vodje ali menagment (tajkuni) skušali prevzeti (Vegrad, SCT, Bavčarjev imperij). To niso državna ampak privatna podjetja, da se razumemo, smo pa mi davkoplačevalci preko države tja zmetali na milijone denarja.

  • privat 10:38 24.julij 2011.

    no nehaj...kaj nevidiš da je vedno ista mafija na oblasti...ti pa so gensko zapriseženi da ne dajo nič poštenemu delovcu..še tisto kar si podedoval ti bojo vzeli,lopove pa nagradili. To je grezenca od države.Pa ne samo država..ampak tudi vsi v ...prikaži več njej...novinarji,dohtorji,pravniki,varuhi ,sindikati..

  • vragecbilly 12:31 22.julij 2011.

    Lepo če bodo vztrajali,me pa zanima kaj je z dodatki pri delavcih v fabrikah,gradbeništvu itd...Ti v policiji že imajo tako ali tako prevelike dodatke že od prej!A niso reki naši vrli politiki da ne bo nekih povišic in dodatkov???Vidim da ...prikaži več temu potem ni tako!Zakaj bi samo policisti dobivali večje dodatke???Naj jih dobijo vsi zaposleni!

  • privat 10:33 24.julij 2011.

    veš kaj ...moje celo življenje je ZASTOJN v primerjavi z plačami policistov. Naj polcisti vzamejo odgovornost za sedanje razmere v državi ,ko niso hoteli,upali preganjati lopove družbe...ja znajo pobirati denar kot smetlarji po cesti z prometnimi prekrški ,ki so dejansko ...prikaži več družinsko uničujoče za plačnike...in zdaj ko več ni kje vzeti(ukrasti po slovensko) mi nismo krivi hočemo pa več denarja ,zato ker smo te scenariste kraj poslušali....ja denarja ni in ga bo še manj...ker enostavno nekateri bomo zapustili ta del puf..uka..nega balkana. Kaj ne vidiš da je to ena sama velika greznica...dobil boš ja nekaj kot miličnik,samo na koncu boš videl da boš vse izgubil in nič dobil.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.