Tukaj mi ne gresta v glavo 2 stvari... Da me ne bo kdo zastopil narobe slučajno. Ok. NI PRAV, da je sin poskušal umoriti očeta! Ampak kaj pa, ko je situacija OBRATNA??? Da oče MORI sina več let s tem,… ...prikaži več da je oče pijan in pretepa svojo družino??? Zakaj se VEDNO najdejo neki psihologi, ki sprašujejo !!!ŠE MLADOLETNE!!! otroke "Kaj pa ste naredili, da so starši takšni?" Ali bi lahko kdorkoli od psihologov vprašal starše, ZAKAJ SO TAKŠNI do otrok???
To je prva stvar, ki jo pomislim pri takšnih dogodkih, kaj je ta oče počel z otrokom od malega. Če ni ravno otrok psihopat, že narkoman, .... kar je redko.
ramo ti itak nič ne štekaš...logično da ne podpiram nobeno nasilje ampak treba slišat obe plati zgodbe ....zdaj pa če je mali kar tako napadel iz čistega miru je z njim nekaj hudo psihično narobe ali je droga ali družinska… ...prikaži več zloraba....čudno zakaj oče še vedno molči če je nedolžen,saj ni v komi....in za sina tudi velja,če je nedolžen z besedo na dan...
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan.
pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Tukaj mi ne gresta v glavo 2 stvari... Da me ne bo kdo zastopil narobe slučajno. Ok. NI PRAV, da je sin poskušal umoriti očeta! Ampak kaj pa, ko je situacija OBRATNA??? Da oče MORI sina več let s tem,… ...prikaži več da je oče pijan in pretepa svojo družino??? Zakaj se VEDNO najdejo neki psihologi, ki sprašujejo !!!ŠE MLADOLETNE!!! otroke "Kaj pa ste naredili, da so starši takšni?" Ali bi lahko kdorkoli od psihologov vprašal starše, ZAKAJ SO TAKŠNI do otrok???
tudi obratno ni dobra situacija???? ne ena ne druga nima opravičila,drgač pa saj ne veš razloga,tako da ni kaj za debatirat
To je prva stvar, ki jo pomislim pri takšnih dogodkih, kaj je ta oče počel z otrokom od malega. Če ni ravno otrok psihopat, že narkoman, .... kar je redko.
@krucefix nisem rekel, da je obratna situacija dobra! Lahko pa se zgodi in KO SE ZGODI, je psihiater VEDNO NA STRANI STARŠA!!!!
Prekmurje je socialna greznica Slovenije ! To izrabljajo diktatorji vseh barv .
Najprej sem se vprašal: Le kaj je fotr počel z mladoletnim otrokom, da je ta v stiski vzel nož v roke?
mali bo že povedal zakaj je to storil in foter tudi,pol bo lažje sklepat kako in kaj...
Tebe bo tudi enkrat tvoj tako.😎
Ramo to se pravi, da bi ti že vnaprej ( brez pojasnil otroka) tega fanta linčal?
ramo ti itak nič ne štekaš...logično da ne podpiram nobeno nasilje ampak treba slišat obe plati zgodbe ....zdaj pa če je mali kar tako napadel iz čistega miru je z njim nekaj hudo psihično narobe ali je droga ali družinska… ...prikaži več zloraba....čudno zakaj oče še vedno molči če je nedolžen,saj ni v komi....in za sina tudi velja,če je nedolžen z besedo na dan...
KA-BAR classic ni nedolžna stvar,od jate "vratar" tudi ne. Čeprav ga kuje v zvezde,da je še boljši od James Moriartya.
Vrača se jate,vračajo se vsa zla dela predhodnikov.Kri ni voda.
Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
MSD ....