Slovenija
1774 ogledov

Mladi zdravniki: Minister nas je ponižal

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Anion6anion 15:26 12.februar 2022.

Po Klukec je lutka v rokah JJ. Da je zdravnik je že zdavnaj pozabil. Zdaj je eden izmed pokvarjenih politikantov.

bobnar53 16:04 12.februar 2022.

Kva jokate mladi ranocelniki, pot pod noge in v obljubljeno deželo Koromandijo, kjer se cedi med in mleko v vsaki zdravstveni ustanovi! Od vas mladih ranocelnikov enako ,kot od starih državljani nimamo nič, razen novic, da je spet ranocelnik sodeloval ...prikaži več v mutnih poslih z nabavo med. materiala in se štempljal, ko je delal pri privatnikih. Hvala za tako javno zdravstvo, zarad mene pejte v PM!

lluckyss 16:06 12.februar 2022.

Po volitvah bo treba vse na novo postaviti...Janez in njegova klika so hujši kot tsunami...

• zibertmi 18:01 12.februar 2022.

javni sektor ponižuje gospodarske delavce ,ki jim dajejo plačo že 30 let

• Odess_Yanez 08:46 13.februar 2022.

Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

• popokatopetl 18:00 12.februar 2022.

Ne zdi se mi pametno, da se mladi zdravniki postavljajo na stališče, da zdravniški poklic nikakor ni primerljiv z drugimi v javnem sektorju, s tem prispevajo k lastni "demonizaciji". Mogoče trenutno niso umeščeni najbolj ustrezno, ampak popravljanje plačnih razmerij mora ...prikaži več biti izvedeno z razmislekom in usklajeno med socialnimi partnerji. Problem je tudi, da so dejansko sprejeli zvišanje stropa za stare zdravnike, za mlade dejansko še nič, to je daleč od usklajene rešitve.

• si_rob 18:02 12.februar 2022.

Ni vas minister ponižal. Ponižali ste se sami. Je že res, da vas učijo na faxu kako ste najbolj superjorni in pametni, da vam sestre na sežejo do gležnjev. Brez njih ste pa jalovi. Boste šli v tujino, ker tu ...prikaži več ni perspektive? Ok. Vrnite denar družbi ki vas je brezplačno šolala in pojdite. Pismo naslovite raja na vašega kolego Kuštrina, on vam je zakuhal godljo, minister jo bo pa pojedel. Dober tek vsem udeležencem v sranju!!!

• Pišmevuh 18:56 12.februar 2022.

Idite v Nemčijo.

bobnar53 09:55 13.februar 2022.

V Nemčiji, komaj čakajo slovenske mlade ranocelnike, nadute, prepametne in brez delovnih navad! V Nemčiji vsak mlad ranocelnik slovenskega porekla takoj postane primarij in profesor v svoji specialnosti!!

• Pišmevuh 10:44 13.februar 2022.

Bravo. Dojel piker komentar.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.