A je ohcet plačal s zaslužkom navijaškega spota " za cepljenje" ?
hvala za te slike, res me je zanimalo ... imame mogoče še kakšen slike lanskega snega na kredarici ... mah skoraj sem pozabil kako je bilo
Janšev hišni filmar, sicer pa navado tele. Upam, da mu baba čimprej uteče.
.. in to sa šjiptarjoš
A to je un,ki je delal reklamo za cepljenje?!!! Kreten!!!
Pantani upa pisat psovke - pod psevdonimom, seveda ...
A ti pa ne?!!!
pantani- tako je, daj mu eno oreng pod pas... anonimnežu, ki zagovarja plačanca za cepljenje
Tale punca mora imeti jekle živce. Tip je dominanten in koleričen za znoret.
"Muca Maca" že ve... k ga je izrabila za "Plemenskega Bika"
kapibara1 saj od Tine Gorenjak ala Muca Maca hčerka ni od Okorna, torej ni šlo za seme. Mogoče za mladost?
Ooopppaaa- Sorči mehičanka76, če je tako.. časovno se mi je nekako sovpadalo v okvri z Okornom- potlej pa tudi tam ni bilo nič z njim ?
kapibara očitno je kar dolgo samo slepe naboje streljal.
A je bila cepljena?
Kaj si model ni izbral poljakinje tam, je bil uspešen, doma mnogo manj. zgolj za interesno oglaševanje cepljenja.
Mitja Okorn je za fašista Janšo nekaj takega, kot je bila Leni Riefenstahl za Hitlerja.
Anikta kekić - lepo, da si je poljakinjo izbral za ženo.
Anita Kekić pač ni poljakinja ampak lepo "balkanska švedinja", tako od vedno imenujemo ćefurje v Sloveniji.
Verjamem pa, da kdo pa je dojel moj sarkazem.. :-)
dokler se on ni pojavil nismo vedeli za kransterdam ... evo, car
Če bi ali ne, kdo bi se za to sekiral?
In kaj.. sedaj lažje in bolje spiš, ker veš ?
ma dobr, no pa človek se ne more zajebavat ... zaklaj ste taki primitivci, ma pejte v kurac
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
A je ohcet plačal s zaslužkom navijaškega spota " za cepljenje" ?
hvala za te slike, res me je zanimalo ... imame mogoče še kakšen slike lanskega snega na kredarici ... mah skoraj sem pozabil kako je bilo
Janšev hišni filmar, sicer pa navado tele. Upam, da mu baba čimprej uteče.
.. in to sa šjiptarjoš
A to je un,ki je delal reklamo za cepljenje?!!! Kreten!!!
Pantani upa pisat psovke - pod psevdonimom, seveda ...
A ti pa ne?!!!
pantani- tako je, daj mu eno oreng pod pas... anonimnežu, ki zagovarja plačanca za cepljenje
Tale punca mora imeti jekle živce. Tip je dominanten in koleričen za znoret.
"Muca Maca" že ve... k ga je izrabila za "Plemenskega Bika"
kapibara1 saj od Tine Gorenjak ala Muca Maca hčerka ni od Okorna, torej ni šlo za seme. Mogoče za mladost?
Ooopppaaa- Sorči mehičanka76, če je tako.. časovno se mi je nekako sovpadalo v okvri z Okornom- potlej pa tudi tam ni bilo nič z njim ?
kapibara očitno je kar dolgo samo slepe naboje streljal.
A je bila cepljena?
Kaj si model ni izbral poljakinje tam, je bil uspešen, doma mnogo manj. zgolj za interesno oglaševanje cepljenja.
Mitja Okorn je za fašista Janšo nekaj takega, kot je bila Leni Riefenstahl za Hitlerja.
Anikta kekić - lepo, da si je poljakinjo izbral za ženo.
Anita Kekić pač ni poljakinja ampak lepo "balkanska švedinja", tako od vedno imenujemo ćefurje v Sloveniji.
Verjamem pa, da kdo pa je dojel moj sarkazem.. :-)
dokler se on ni pojavil nismo vedeli za kransterdam ... evo, car
Če bi ali ne, kdo bi se za to sekiral?
In kaj.. sedaj lažje in bolje spiš, ker veš ?
ma dobr, no pa človek se ne more zajebavat ... zaklaj ste taki primitivci, ma pejte v kurac