Se strinjam in imata oba mojo podporo. Morda preračunljiva poteza, morda ne, .... ampak sta jo naredila in nekomu bo to dosti pomenilo v tej situaciji. Pohvalno. In če bi vsi pos(r/l)anci dali bi to nekaj prispevalo.
Saj če prejemaš eno uradno in še eno neuradno plačo, se je lahko odreči eni plači, sploh če lahko to izkoristiš za nabiranje točk v času, ko je tvoja javna podoba enaka trenutnemu pogledu na Postojno. Če pa imaš resničen… ...prikaži več namen nekomu pomagati, ne pokličeš medijev, ampak le daruješ in se zato počutiš dobro...
Šarlatani. Zdaj, ko jim gori pod nogami, mislijo z eno plačo rešit stolček.
me ne prepriča, sta si tolk nagrabla, da bi jih lahko celo leto dajala pa še dlje.....nabiranje pol točk........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
...lepa gesta...naj jo dajo vsi posranci in vlada, če imajo jajca...čeprav...ne verjamem v te igrice...
Se strinjam in imata oba mojo podporo. Morda preračunljiva poteza, morda ne, .... ampak sta jo naredila in nekomu bo to dosti pomenilo v tej situaciji. Pohvalno. In če bi vsi pos(r/l)anci dali bi to nekaj prispevalo.
Pravi Slovenac zelo "dobro" pozna pomen pregovorov. Gesta, kljub skritim namenom, pohvaljena.
Tisoč sto osemindevetdesetim minusom, ki jih imata pri meni bom dopisal dva plusa.
To je samo metanje peska v oči, ker z druge strani samo kradeta in še bosta nadaljevala dokler jih ne spravijo za rešetke kjer zdavnaj spadata!!
Saj če prejemaš eno uradno in še eno neuradno plačo, se je lahko odreči eni plači, sploh če lahko to izkoristiš za nabiranje točk v času, ko je tvoja javna podoba enaka trenutnemu pogledu na Postojno. Če pa imaš resničen… ...prikaži več namen nekomu pomagati, ne pokličeš medijev, ampak le daruješ in se zato počutiš dobro...