Ir.K. a ste vi že videli boginjo?
Petdeset let stara slika.
Malo verjetno da ni to fotomontaza.
Ne malo verjetno, ampak nemogoče. Razen če se ji je od zadnjič na TV, obseg pasu zmanjšal za 35 cm, obseg rok pa za 15. IN vse ostalo kar sodi zraven.
Botox
To njeno postavo in obraz sem še jaz sofinanciral! Kot plačnik rtv naročnine za njeno nedelo.
Prvo: zadeva je ali hudo stara ali fotomontaža (bolj verjetno), kar nakazuje slaba kvaliteta slike. Drugo: ne glede na to imaš, draga Ir.K. HUDO nizke standarde glede “boginje”. Tale postava na sliki fotošop ali ne ni nití “b” od boginje!
Ja,pa revica Ula je bila takrat,ko je slikala mamo še tako mala,da je pozabila,da je to njena fotka.....
Koliko vam je pa plačala za to objavo?
obvlada photoshop
Glede na fotomontažo, je drugo dejstvo, da plastika počasi razpada. :)
Boginja plastik fantastik
Majkl Đekson iz slovenije
Mihaela Jackson
Plastik fantastik,pa če bo preveč na soncu se bo stopila in deformirala!
Prispevek RTV-ja?
Kot kaj ?''?.dejte ga srat in ne pište neumnosti,gnorm je gnorm
Evo ti identične boginje: https://www.facebook.com/watch/?v=306363484106671¬if_id=1594566678628529¬if_t=watch_follower_video&ref=notif
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw
In koliko ste levičarski mediji plačali za to fotomontažo??
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ir.K. a ste vi že videli boginjo?
Petdeset let stara slika.
Malo verjetno da ni to fotomontaza.
Ne malo verjetno, ampak nemogoče. Razen če se ji je od zadnjič na TV, obseg pasu zmanjšal za 35 cm, obseg rok pa za 15. IN vse ostalo kar sodi zraven.
Botox
To njeno postavo in obraz sem še jaz sofinanciral! Kot plačnik rtv naročnine za njeno nedelo.
Prvo: zadeva je ali hudo stara ali fotomontaža (bolj verjetno), kar nakazuje slaba kvaliteta slike. Drugo: ne glede na to imaš, draga Ir.K. HUDO nizke standarde glede “boginje”. Tale postava na sliki fotošop ali ne ni nití “b” od boginje!
Ja,pa revica Ula je bila takrat,ko je slikala mamo še tako mala,da je pozabila,da je to njena fotka.....
Koliko vam je pa plačala za to objavo?
obvlada photoshop
Glede na fotomontažo, je drugo dejstvo, da plastika počasi razpada. :)
Boginja plastik fantastik
Majkl Đekson iz slovenije
Mihaela Jackson
Plastik fantastik,pa če bo preveč na soncu se bo stopila in deformirala!
Prispevek RTV-ja?
Kot kaj ?''?.dejte ga srat in ne pište neumnosti,gnorm je gnorm
Evo ti identične boginje: https://www.facebook.com/watch/?v=306363484106671¬if_id=1594566678628529¬if_t=watch_follower_video&ref=notif
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw
In koliko ste levičarski mediji plačali za to fotomontažo??