Meni je bilo Andreja od začetka žal, kakšne mu je delala še v BB-ju. Ampak zdaj vidim, da si zasluži točno to, kar ima. V bistvu celo navijam za Mirelo, go Mirela! Privošči si in uživaj, prekleto srečo moraš imeti… ...prikaži več v življenju, da dobiš takšnega kot ti, čoravega :D In zakaj potem ne bi izkoristila tega, pa še plačajo ti, jackpot si zadela.
Revca spet je bila pijana.... od pohote.
Po tem kar jaz vidim zadovoljuje kvečjemu on njo, oziroma se sama.Ampak to je itak vse del scenarija, a ne Laharnar? LOL
Pa kaj je s to žensko?Jo pa res nič ne izuči...Packa!
Nekako tako je dojemljiva kot K.D., ki se je tut nč ne prime..... Gliha vkup štriha
bebči laharnar eure šteje......, ki mu jih služi njegova kraljica Lapanka Mirelkovićć....
Meni je bilo Andreja od začetka žal, kakšne mu je delala še v BB-ju. Ampak zdaj vidim, da si zasluži točno to, kar ima. V bistvu celo navijam za Mirelo, go Mirela! Privošči si in uživaj, prekleto srečo moraš imeti… ...prikaži več v življenju, da dobiš takšnega kot ti, čoravega :D In zakaj potem ne bi izkoristila tega, pa še plačajo ti, jackpot si zadela.
Packa je reku :)