Zmanjkalo denarja aaaaa.Jaz bi tudi rabil takega idijota da me financira.Takokot Mirela fuka z drugimi,bom jaz z mojo ženo.Ni razlike.Ti podgurc zarukani,kaj je stabo narobe.jebem te blesava.
ta butast dec si jo pa zasluži kolikokrat ga je že prevarala in kolikokrat ga še bo.in pra mu je če si bebec si pač bebecFora je v tem da ji je zmanjkalo denarja in ga… ...prikaži več rabi nazaj da jo financira
Pa kakšen idiot je ta ANDREJ?ČE BI BILA CELA BABA ZLATA NI VREDNA ,DA JO PES POŠČIJE.
HA HA HA tole se bere kot kakšna Esmeralda, upam, da boste poročali tudi o ločitvi in kako mu bo spet nasadila roge!
ahahahaaaaaaaaaaaaaaa, zdej se pa vid, da je laharnar še bolj bolan, ko ta wc raca.......vratila se raca u zlati kavez, k svojemu racmanu......
verjetno je bla pijana, ko v BB in šla na kolena....
Zmanjkalo denarja aaaaa.Jaz bi tudi rabil takega idijota da me financira.Takokot Mirela fuka z drugimi,bom jaz z mojo ženo.Ni razlike.Ti podgurc zarukani,kaj je stabo narobe.jebem te blesava.
aj,aj,aj andej naivni,no!!ko pa denarja ne bo,bo spet kreg pri hiši
ta butast dec si jo pa zasluži kolikokrat ga je že prevarala in kolikokrat ga še bo.in pra mu je če si bebec si pač bebecFora je v tem da ji je zmanjkalo denarja in ga… ...prikaži več rabi nazaj da jo financira
OJOJ, KATERI SPLOH POGLEDA TAKO BABJI SPAKO!!!KAKO SO ENI PRIZADETI V BUČI!!!