Ne razumem tipov, ki se odločijo za takšen tip ženske, ob tem pa vedo, da bodo po nepotrebnem v rumenem tisku, percepirani bodo kot sponzorji in še tko je, žensk je ogromno. Zakaj bi nekdo izbral takšno, ki se napaja… ...prikaži več s kariero tipa, ob tem pa je verjetno dala skozi že skoraj trimestno število tipov?
ubogi moški , ki pade na to PVC reciklirano strašilo. verjetno je celo bolje, da si tisti, ki so samski vržejo na roko in mislijo na Mercatorjevo pvc biološko razgradljivo vrečko za nakupe, če že morajo. avtorja pa nagnat v… ...prikaži več kamnolom, za malico pa skorja kruha in voda, bedni žurnal.
Tipična čefurska sponzuruša
"Sem lepa ženska,...": japajade, da ne padem od smeha...
vprašanje je KOLIKO JIH BO ŠE ŠLO SKOZI
Katastrofa od ženske!!!
kot avtorica tegale
Ne razumem tipov, ki se odločijo za takšen tip ženske, ob tem pa vedo, da bodo po nepotrebnem v rumenem tisku, percepirani bodo kot sponzorji in še tko je, žensk je ogromno. Zakaj bi nekdo izbral takšno, ki se napaja… ...prikaži več s kariero tipa, ob tem pa je verjetno dala skozi že skoraj trimestno število tipov?
ne podcenjuj je glede št možakarjev
Čuden se mi zdi, da skrb za-do svojih otrok, pa ne omenja- nikoli.. A so ji to prepovedali.. ??
zakaj objavljate člake o psihičnih bolnikih?
kaj tale ni znana Slovenka je preveč plastična barbika.
ubogi moški , ki pade na to PVC reciklirano strašilo. verjetno je celo bolje, da si tisti, ki so samski vržejo na roko in mislijo na Mercatorjevo pvc biološko razgradljivo vrečko za nakupe, če že morajo. avtorja pa nagnat v… ...prikaži več kamnolom, za malico pa skorja kruha in voda, bedni žurnal.
Res izčrpno poročilo in tehten razlog za prekinitev "veze"....
In ta gravža sebe označi za "lepo",še kozlanje po makaronflajšu je lepše!!
Taki moški, ki lahko gledajo en kup plastike se mi pa res smilijo. Katastrofa!