Ne dela jih žurnal...delamo jih mi,ki klikamo...ampak še vedno niso zvezde,so bedni posamezniki,ki jim TV omogoča, te bedarije.(večinoma pa te 'zvezde' same kličejo v uredništva in prosijo za objave)
Ta žaba pa vsak teden 'menja kariero.' To je še bolj pogosto kot otroci v vrtcu. No ja, pa saj je na nekem takem mentalnem nivoju ... Kaj pa, če bi bila estetska kirurginja? Ziher bi bila izjemno iskana.
Ne dela jih žurnal...delamo jih mi,ki klikamo...ampak še vedno niso zvezde,so bedni posamezniki,ki jim TV omogoča, te bedarije.(večinoma pa te 'zvezde' same kličejo v uredništva in prosijo za objave)
vsaka kura je lahko že svetovalka, pevka itd.......ahahaaaaaaaa, dej skrij se, ne kaž se plis !!!
Jokam...............
Pa ti Žurnal24 s takim člankom nedeljo naredi še bolj deževno....
ona svetovalka!??aaahahahahahaha,čega,koga ali kaj??kurje pameti,svetovat kurjo kislo pamet??jooojjj
bo jih naučila vlečt črtice pod nosom,nikol ne veš,kura kot kokoš,se ve
Men se pa ne da bit vedno smotan pa bom reku sam to: Vso srečo.
Ta žaba pa vsak teden 'menja kariero.' To je še bolj pogosto kot otroci v vrtcu. No ja, pa saj je na nekem takem mentalnem nivoju ... Kaj pa, če bi bila estetska kirurginja? Ziher bi bila izjemno iskana.
Vsakemu se lahko zgodi, da v življenju zavozi. A, da na tej poti vztraja je pa žalostno. Nekoč žena in mati, danes zlajnana starleta.
Bosno moja....divna mila.....dolazi ti Mirela, SLO zvezda rke...koke...
...ja, to so zvezde, ki jih dela žurnal...ta nesreča je daleč od zvezde, to je ubogo revše, ki bi rado postalo nekaj...ubogi žurnal in to revše!