Kera mu je pa dala.. ??? Špela..??
Kaj se v auspuh tudi deca delajo??
Kaj pa dvocevka ?
Špela je poročena v Švico...
Dramatičen preobrat v življenju!
Upam, da ta mali ne bo hripav in tako nadrkan kot antipatični ata.
" komentator in izjemen poznavalec formule 1", HaHa Ha Ha ....Mogoče kdo je koga za kaj prijel, o tehniki pa ni imel pojma, pravi rumeni ....
No.. pa mu je dala ali ne..?? Vem pa, da sta bila v Moravcih, smo šli še skupaj na 100%sončni mrk,tja na Goričko.. .-)
Čestitke novemu očku. Upam, da ob rojstvu otroka ni tako živalsko vpil, kot je to običajno počel pri dirkah formule 1!
vsa čast žurnalu to pa je res novica. Sedaj pa res lahko mirno spim ker vem vse novice
Prehitra vožnja skozi bokse in tudi predolg postanek. Penality 18 let alimentacije.
dežurajo pred porodnišnico in izbirajo, koga bodo prilimali naportal....kaj pa France z Ribnice, ki je tudi postal oče? Pa Mojca iz Celja...
A ni Mirč "toplovodar"!?!Jaz sem slišal, da ma rad pubece.....
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kera mu je pa dala.. ??? Špela..??
Kaj se v auspuh tudi deca delajo??
Kaj pa dvocevka ?
Špela je poročena v Švico...
Dramatičen preobrat v življenju!
Upam, da ta mali ne bo hripav in tako nadrkan kot antipatični ata.
" komentator in izjemen poznavalec formule 1", HaHa Ha Ha ....Mogoče kdo je koga za kaj prijel, o tehniki pa ni imel pojma, pravi rumeni ....
No.. pa mu je dala ali ne..?? Vem pa, da sta bila v Moravcih, smo šli še skupaj na 100%sončni mrk,tja na Goričko.. .-)
Čestitke novemu očku. Upam, da ob rojstvu otroka ni tako živalsko vpil, kot je to običajno počel pri dirkah formule 1!
vsa čast žurnalu to pa je res novica. Sedaj pa res lahko mirno spim ker vem vse novice
Prehitra vožnja skozi bokse in tudi predolg postanek. Penality 18 let alimentacije.
dežurajo pred porodnišnico in izbirajo, koga bodo prilimali naportal....kaj pa France z Ribnice, ki je tudi postal oče? Pa Mojca iz Celja...
A ni Mirč "toplovodar"!?!Jaz sem slišal, da ma rad pubece.....