izrodek trenirkarski a ti kaj ni prov. sprijazni se zorangutan v Sloveniji ne more vladati drugje kot v Žabariji pa še to samo za to ker je večji odstotek t.i. priseljencev, oziroma čefu...., lahko rečemo tudi trenirkarjev.
Zadovoljen sem, da je mandatar Janša. Žal mu je bil edina alternativa nekdo, ki ne zna uporabljati računalnika, ki ne zna niti osnove angleškega jezika in ki je z besedami levičar, sicer pa desni tajkun.Sicer pa je moja… ...prikaži več izbira Virant. In upam, da bo mandatar čez štiri leta.
Jaz resnično upam, da je to najnižje slovensko dno v njeni zgodovini! Da ne bomo padli še nižje kot je tale vlada Disneylanda.NE janšizmu!
Zakaj niso vzeli kakšnega od 600 strokovnjakov, ki so pisali program 10+100?
ne, to ni podenPoden bi bil če bi srbin zavladal...daleč smo zdaj od podnana srečoNE trenirkam!!!
izrodek trenirkarski a ti kaj ni prov. sprijazni se zorangutan v Sloveniji ne more vladati drugje kot v Žabariji pa še to samo za to ker je večji odstotek t.i. priseljencev, oziroma čefu...., lahko rečemo tudi trenirkarjev.
Ministrska četica -- Janševih enajst.........pa da jih vidmo junake:)
Zanimiva anketa na: http://fluidsurveys.si/surveys/socialnaomrezja/nevarnosti-zlorabe-podatkov-socialnega-omrezja/
Zadovoljen sem, da je mandatar Janša. Žal mu je bil edina alternativa nekdo, ki ne zna uporabljati računalnika, ki ne zna niti osnove angleškega jezika in ki je z besedami levičar, sicer pa desni tajkun.Sicer pa je moja… ...prikaži več izbira Virant. In upam, da bo mandatar čez štiri leta.
Bravo jose3!!!!! Je nas ker nekaj, ki razmišljamo tako kot ti !!!!!
Stran Debilnih Slovencev (razen nekaterih)
Ljudmila Novak, ministrica hlapcev po svetu (ki jih je srečala pamet in so zapustili domovino).