Zdajšnja postaja je "slabša od tiste v Albaniji, a zdaj bo najgrša postaja postala najlepša postaja," je dejal Zoran Janković.
Pričakujem, da se bo oglasil veleposlanik Republike Albanije v Sloveniji in zahteval opravičilo, to je namreč stereotipna izjava.
"Postaja slabša od tiste v Albaniji..." - izjava tipičnega Srba in ta celo opravlja javno funkcijo.
Prositi bi pa morali potrpljenja vse Slovence, ne samo Ljubljančane, saj morajo ostali Slovenci iz "province", zlasti težko bolani, če hočejo preživeti, romati v "belo" Ljubljano!
Bravo g. Janković. To je projekt, ki sem ga čakal od vaše prve izvolitve in sem vesel, da ste izpolnili obljubo, ter bo prestolnica dobila moderno železniško in avtobusno postajo.
Ta projekt je bolj všečen. Se pa bojim, da so se zaleteli v zid, pa še tega ne vedo. Glavno mesto države mora imeti funkcionalo in vredu glavno železniško postajo. To je prvi in zadnji stik z mestom za marsikoga.… ...prikaži več. Upam, da bo boljše narejeno kot P+R v Stožicah. Stavim da bodo vsaj 4 leta matrali projekt. Seveda bi pa mesto moralo dati iz proračuna enak delež, kot ga dajejo ostale občine za podobne projekte.
Ja ja leto in pol. Najmanj 5 let glede na to kako se pri nas gradi.
Vse to bi lahko naredili že pred 40 leti. Zdaj bo trajalo najmanj 10 let ali več.
Zdajšnja postaja je "slabša od tiste v Albaniji, a zdaj bo najgrša postaja postala najlepša postaja," je dejal Zoran Janković. Pričakujem, da se bo oglasil veleposlanik Republike Albanije v Sloveniji in zahteval opravičilo, to je namreč stereotipna izjava.
"Postaja slabša od tiste v Albaniji..." - izjava tipičnega Srba in ta celo opravlja javno funkcijo. Prositi bi pa morali potrpljenja vse Slovence, ne samo Ljubljančane, saj morajo ostali Slovenci iz "province", zlasti težko bolani, če hočejo preživeti, romati v "belo" Ljubljano!
Bravo g. Janković. To je projekt, ki sem ga čakal od vaše prve izvolitve in sem vesel, da ste izpolnili obljubo, ter bo prestolnica dobila moderno železniško in avtobusno postajo.
Niso še začeli.
Ta projekt je bolj všečen. Se pa bojim, da so se zaleteli v zid, pa še tega ne vedo. Glavno mesto države mora imeti funkcionalo in vredu glavno železniško postajo. To je prvi in zadnji stik z mestom za marsikoga.… ...prikaži več. Upam, da bo boljše narejeno kot P+R v Stožicah. Stavim da bodo vsaj 4 leta matrali projekt. Seveda bi pa mesto moralo dati iz proračuna enak delež, kot ga dajejo ostale občine za podobne projekte.
A je šivilja tudi prosila za potrpežljivost ?
Torej 2029...
Treba porihtat,da bodo Golobovi migranti (letos že 45 000 ) imeli urejeno okolico.
Ruparjevi migranti pridejo v petek 13. v Ljubljano.