Kolikokrat pa je potrebno obremeniti premoženje? Premoženje itak ne nastane brez plačila cele vrste davkov. Od neke točke naprej se novim obdavčitvam reče KRAJA.
lepo je da minister obljublja vecje place morda obljubi tudi upokojencem visje pokojnine seveda so prvo poskrbeli za svoje place in nove davke a ljudje ne morejo ziveti od obljub ze predolgo vse temelji le na obljubah
Kaj je to odmev ,to pa smo že večkrat slišali kako bomo večje plače imeli ,pa jih imajo samo oni sami sebi dajejo povišice in narod še ploska potem.
Sedaj pa povej? Si volil goloba? Nihče, ki bi ga vsaj malo poslušal pred volitvami, ga NE BI!!!!!
Jaz ne volim več parlamentarcev,niti pod razno ne več,za mene več ali manj že vsi vedo da sem za Resni.ca ,pa si zapomnite še ostali žalujoči.
Kolikokrat pa je potrebno obremeniti premoženje? Premoženje itak ne nastane brez plačila cele vrste davkov. Od neke točke naprej se novim obdavčitvam reče KRAJA.
lepo je da minister obljublja vecje place morda obljubi tudi upokojencem visje pokojnine seveda so prvo poskrbeli za svoje place in nove davke a ljudje ne morejo ziveti od obljub ze predolgo vse temelji le na obljubah
In seveda golobova vlada je TAT!!!! Povsod, kjer se česarkoli dotakne. In uničevalec. Vsega od zdravstva naprej....do energetike!