Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan.
... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
uspešno ukrepa po zahrtevni operaciji , ki je sicer ena bolj rutinskih, ampak mormo se oddahnit , da je operacija uspela in pacient preživel ... med vsemi zasedenimi postljami so našli le no prosto za gospoda ministra ... ja ,… ...prikaži več to je pa zmerej na v rezerve za take primere
A so mu operativno odstranil s kurca twitota??
Mi imamo njega toliko radi kot ima on nas.
Ha ha ha
Model ima pa zmeraj, ko ima na obisku kakšnega tujega državnika, potem zdravstvene težave. A na Logar, za vsako rit palica raste?!
Le kako so našli posteljo za njega, ko pa so vse zasedene z covid bolniki ? ? ?
Kako pa je sploh prišel do zdravnikov ? A , ja , je minister, običajni zemljani itak več ne pridejo do doktorjev !
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
uspešno ukrepa po zahrtevni operaciji , ki je sicer ena bolj rutinskih, ampak mormo se oddahnit , da je operacija uspela in pacient preživel ... med vsemi zasedenimi postljami so našli le no prosto za gospoda ministra ... ja ,… ...prikaži več to je pa zmerej na v rezerve za take primere