Slovenija
20202 ogledov

Milijoni za nedelujoč sistem. Ista podjetja naredila novega – spet kaos!

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar čavez
    čavez 07:57 03.april 2018.

    Sistem je dober edino za pretakanje državnega denarja v njihove žepe, vse ostalo je pa kup spakedrala prepotentnih luzerjev.

  • miki1234 08:04 03.april 2018.

    isto velja za vse ostale napol narejene rešitve... e-davki, Silvester Pelias,.. pač verjetno po vezah narejeno

    • Avatar Leon
      Leon 09:12 03.april 2018.

      ...in Slovenci bi si želeli E-volitve ? Kakšni bi bili volilni rezultati ?

    • cogocogo 11:59 03.april 2018.

      vsak dan se nam dokazuje d a poleg roparske politike delijejo roparsko se vse drzavne institucije ,,imamo na stotine raznih zunanjih stokovnih sodelavcev ki po koruptivni linijo zazirajo proracun ,,za te neuporabne projekte pa placujemo in placujemo v nedogled ,,ce ...prikaži večcujemo v nedogled ,,ce neka zadeva ne deluje je ne bi smeli placati ne d a njihovo nesposobnost se dodatno placujemo ,,ste vi v drzavni upravi zlocinci ali zaposleni v tek uradih ,,imam obcutek da ste samo zlocinci ki

  • Avatar Leon
    Leon 09:09 03.april 2018.

    Problem Slovenije je KORUPCIJA in službe za preprečevanje ,ki so ustvarjene z namenom preprečevanja odkrivanja pravih oseb .

  • brencl47 10:44 03.april 2018.

    Izgleda, da imajo nekateri pogoltneži zelo globoke žepe in veliko neznanje, da še naprej podpirajo take šalabajzerje. V normalnih in poštenih razmerah, bi morale firme garantirati normalno delovanje in odpravljanje napak v okviru kupnine oz. bi morale predložiti bančno garancijo! ...prikaži več Tako pa niti ne ločijo oz. nočejo videti razliko med odpravljanjem napak in nadgradnjami - seveda, ko so pa najverjetneje do vratu v korupciji!

    • Pepe007 10:54 03.april 2018.

      Zato rabiš sposobnega naročnika. To pa je včasih v JU težko najti.

  • tudbognasvečnereši 09:42 03.april 2018.

    Ovce so pa še naprej pridno tiho.

  • Pepe007 09:35 03.april 2018.

    "Za vzdrževanje in nadgradnje sistema e-MA pa sredi marca izbrali novega izvajalca Ixtlan Team, ki bo v prihodnje vzdrževal vse njihove informacijske sisteme." Če preberemo zapisnik z odpiranja ponudb, ugotovimo seveda, da se Ixtlan na razpis za vzdrževanje sploh ni ...prikaži več prijavil. Gre torej za PR članek, da se javnost pripravi na skrajno čudno prakso, ki se jo igra naročnik.

  • Avatar darklord
    darklord 11:43 03.april 2018.

    v "normalni drzavi" jih verjetno ne bi vec bilo, ker bi jih z vnocenimi bancnimi garancijam takoj potopili; ocitno spet nekomu lepo v zep.....

  • Albatroz 13:41 03.april 2018.

    poznam človeka ki je pisal programsko opremo za davkarijo in računsko ustanovo slovenije, niso mu plačali zahtevali pa so davek od zasluška ko je izstavil račun. zato je šel delat za Microsoft in sodaleloval pri raznih razvojih Windows opreme. Iz ...prikaži več Slovenije pa še ni dobil plačila.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 19:29 03.april 2018.

    Dobavitelj je v celotni zgodbi edini, ki mu lahko rečemo, da si zasluži denar, saj je svoje delo s stališča trženja, prodaje, prihodka ipd. opravil z odliko. Za poslovodstva javnih uprav in podjetij pa tega ne moremo več trditi.

  • romanos1 00:04 04.april 2018.

    Tu se vidi rezultat negativne selekcije.Kaj nuca dr.,ali mag.zaposleni na ne svojem področju,nesposobni razumevanja zadeve,rezultat pa to kar piše zgoraj.Na to pridejo na vrsto zunanji svetovalci in itd.Vprašaš se,koliko je takih vodstev in uradov.

  • vidocq 07:59 04.april 2018.

    tu je znanje le osnova za vse naslednje je potrebna inteligenca in ker v pogodbah ta stavek se ne more vnest , ker potem bi žalil zlobirane izvajalce , žlahte , družinske prijatelje

  • Skias 17:04 03.april 2018.

    prav zabavno je brat komentarje :) Tako ste pametni zakaj pa potem ne ustanovite stranke? Hmm ime stranke izganjalci korupcije, pssst najprej se lotite sodstva ;). Kar se tiče pa takih sistemov je pa tale sistem "pisan" na podlagi Slovenskih ...prikaži več zakonov, ki so si več ali manj precej navzkriž in pa če se kaj malo spoznate unikatni programi in vzdrževanje ni poceni. Res pa je, da Microsoft ali pa igračarjem bolj znan Blizzard ... ne bi preživel če bi njihovi razvijalci delali tako.

  • cogocogo 09:26 04.april 2018.

    tudi to je jvna uprava ,,torej mafijska zdruzba za ropanje narod a ,,in ni junaka ki bi naredil red v drzavni upravi ,,doba racunalnistva a ti pokvarjenci se vedno pisejo na glinaste ploscice ,,mipa placijemo njihove zlocine ,,,vsaj polovico teh ...prikaži večne ,,,vsaj polovico teh nesposobnih pokvarjenih kriminalno usmerjenih iz javne uprave bi moralo na cesto z knjizico v riti ali celo v delavno taborisce ,,to ka r bi ti bedniki morali poceti sami dajo v delo zunanjim izvajalcem da pac pok

  • Avatar praufo
    praufo 12:40 04.april 2018.

    ko se govori o projektih takih ali drugačnih s strani državne uprave, je skoraj vedno enota mere milijon, miljon €, navaden občan, državljan gre v trgovino in tam je enota mere 1€, pa če je med neškrtimi malo zaokroži, pa ...prikaži več pusti baker (ki je baker povrhu samo), ... hočem rečt, da je tudi jurja ali pa 10 jurjev€ neka vsota ki se ne zaokrožuje kar tako, ... ampak če se ne pogovarjamo o miljončkih, potem to ni projekt

    • Avatar praufo
      praufo 12:46 04.april 2018.

      seveda pa novinarji še vse dodatno napihnete, po slikcah sodeč bi moral nabavt informacijski center telekomunikacijske omare rack 19", strežniki, sviči, kup kablovja, ... jao, jao, ... medtem ko se vsak dan odvažajo delujoči računalniki na deponijo smeti, ker se ...prikaži več nekomu zdi prepočasen za win 10, to je čisti luksuz

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.