Magazin /magazin/vip
33 ogledov

Miho v centru Ljubljane napadli

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Pepe007 09:58 06.november 2014.

Ali naj v ZUJF predvidimo 5 mio za posebne policijske enote, ki bodo ščitile istospolno usmerjene?Precej več ljudi občuti nasilje zaradi heterospolne usmerjenosti, pa ne vidim nobenega članka na to temo. Kako je to možno? Kam vse segajo lovke ...prikaži več gejevskega aktivizma?

• depresija 09:58 06.november 2014.

Ti si bil tepen, ker se ne znaš obnašat in ne zato ker si homoseksualec! Do drugih se obnašaš tko, kot se sam kao trudiš, da se ne bi drugi do gayev. Drkaš, drkaš, drkaš, pol pa dobiš. Jbg, pr ...prikaži več seb je treba začet..

• maresem 07:51 06.november 2014.

Ne podpiram takega nasilja, samo kako veste, da jih je dobil zaradi spolne usmerjenosti?? Meni je zoprn zaradi njegovega kretenskega obnašanja in ne spolne usmerjenosti. ne napihovat stvari v 3 krasne.

• c1305166 09:12 06.november 2014.

Kakšen idiotski argument.

• Janez_53 09:19 06.november 2014.

Se vam ne zdi, da z neumno zavajajočim naslovom žalite bralce? Miho so napadli nekoč v preteklosti, vi pa NAMERNO napišete naslov tako, kot da so ga napadli SEDAJ!!!

• c1305166 09:25 06.november 2014.

Se strinjam. Ampak tisti drugi spletni strani, kjer se s skoraj vsakim naslovom delajo norca iz ljudi pa vseeno ne sežejo do kolen.

• c1305166 11:47 06.november 2014.

No, namesto minusov bi lahko kdo podal kakšen primer. Aja, ups, jih nimate, ker gre zgolj za homofobne idiotizme.

• c1305166 13:08 06.november 2014.

Kakšen Miha? Si nepismen?

• maresem 14:02 06.november 2014.

On je z marsa. Z lune bi morda še kaj opazil.

• c1305166 14:08 06.november 2014.

Ojoj, se ti sploh zavedaš, kakšne bedarije pišeš? Enačiš nekoga, ki je bil tepen zaradi punce z nekom, ki je bil tepen zaradi spolne usmerjenosti? Oprosti ,a kaj tako neumnega že dolgo nisem slišal. Brez besed.

• c1305166 14:15 06.november 2014.

Zate in še za nekatere tu se tudi iz sosednje galaksije dobro vidi, da ste homofobi, po vrhu pa še precej kratke pameti, da dajete takšne neumne primerjave, s katerimi dokazujete, da dejansko nimate pojma, kaj je to nestrpnost do drugačnih.

• Pepe007 15:11 06.november 2014.

Jaz sem bil tepen, ker nisem imel prave barve las, sošolec pa, ker je nosil uhan. Nismo se pa šli aktivizma, da morajo vsi biti kot mi, da bo mir na svetu... To je pa značilno za geje.

• lazer999 19:15 06.november 2014.

To je normalno za ta svet... nasledna novica

• Pepe007 13:57 06.november 2014.

Vojtecek: tepen zaradi heterospolne umserjenosti... A živiš na luni? Še nisi videl primera, da so se fantje zmlatili zaradi punce? Tega je precej več kot nasilja na geji.Da ne govorimo o tem, da je to nasilje vključeno v našo ...prikaži več kulturo, naših pesmih... Si že slišal za šranganje, kupovanje neveste, itd?

• c1305166 10:59 06.november 2014.

Nasilje zaradi heterospolne usmerjenosti? O čem ti to govoriš? Lahko prosim malo bolj podrobno razložiš, kdo je bil tepen, ker je heteroseksualno usmerjen. Me res zanima. Sicer nisem gej, ampak me preseneča, da je leta 2014 še vedno toliko zaplankanosti, ...prikaži več sovraštva in homofobije.

• 4krogci 17:13 06.november 2014.

Nekateri geji so super osebe in takih se ni nikol preteplo, saj se znajo obnašat in oblačit priložnosti primerno!Potem so pa tuki še taki pacienti kot je ta bedak, k misle da ce je on gej morejo bit ...prikaži več vsi okol njega! Nič drugega ni kot poden od človeka!!Pa razne parade ponosa?? pa lepo vas prosm no!!! Kot da bi se invalidi zbral na ulici z zastavami in transparenti!! A je to normalno??

• radsemastimzmesom 13:03 06.november 2014.

Miha, ti da nisi gej? Enkrat govoriš tako, drugič tako. Odloči se že.

• c1305166 15:48 06.november 2014.

Še enkrat.. več kot očitno ti ni jasno, kaj pomeni nestrpnost do drugačnih.. po veroizpovedi, barvi kože, spolni usmerjenosti.. za to obstajajo tudi izrazi - verska nestrpnost, rasizem, homofobija,.. Ti pa bluziš nekaj o uhanih, barvi las in ker si ...prikaži veči bil tepen zaradi bejbe. Sej ne morš verjet.

• jons 19:50 06.november 2014.

g. Višenhofer, preberite si vse svoje poste od prvega proti zadnjemu in naredite analizo, če v katerem od njih niste bili nestrpni do drugače mislečih.Kako lahko potem pričakujete, da bodo drugi strpni do vas?Sprejemanje drugačnosti žal ni ...prikaži več samo enosmeren proces.

• jons 19:54 06.november 2014.

g. Višenhofer mogoče lahko za začetek začnete kar pri tej vaši izjavi.Govora je namreč o nestrpnosti...Verjemite mi, da boste več naredili s spoštljivim prepričevanjem kot z žaljenjem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.