Magazin /magazin/film-glasba-tv
53 ogledov

Miho iščejo preprodajalci drog?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ecco 15:45 30.oktober 2014.

Leon je čist zatrapan v Denisa se tut men zdi! Leon, Denis, Andrej in un dvojček so čist mimo. En bolj butast od drzga! Matej je še najbolj kul

• sivka 09:56 01.november 2014.

ko zagusti je izgovor, čes to se mi dogaja ker sem gej

• odisej11 14:54 30.oktober 2014.

Svoji k svojim...

• radsemastimzmesom 13:23 30.oktober 2014.

Ta peder je največji homofob med pedri. Je pa tudi hinavc, spletkar, goljuf, lažnjivec, prilizovalec, samovšečnež in še kaj. Uglavnem, zanj ne najdem lepe besede. Upam, da bo tale zapis prebral in da je odletel kot štoflc proti Andreju.

• ecco 13:55 30.oktober 2014.

No ja a niso vsi isti? Jaz bi se vprašal zakaj Andrejevi otroci ne želijo imeti stika z njim!? To je pač igra!

• Almir24 14:34 30.oktober 2014.

Mislim da tale Miha, res dokazal vsem da Pedri niso slabi ljudje. In da se tak pač rodiš. Nevem zakaj nas drugi učijo da če si peder je to neki zlo slabga. Zame je slabo to da si politik in ...prikaži več da kradeš revnim ljudem, k že tko nimajo keša... Glede Miha lahko sam rečem da navijam zanj. Tale Andrej je pa pomojem sam pedr, k ma tolk za čez pedre za povedat. Pa tud antipatičen mi je da konc. Pa Leon mi je tud en potuhnjen hinavc. Tud nekak mi zgleda da sta z Denisom mal topla... Nevem kaj je hujš. al se delat da nisi pedr pa prizadet bejbo, z takimmi forami kot je to naredu Leon Emi, al pa imet jajca pa pred celo slovenijo jasno povedat - Ej jst sm pa pedr, tko k je to naredu Miha. Ej miha CARE SI ! ... kr tko naprej mi navijamo zate !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.