mene pa zanima c e bo tudi sodisce opravilo svoje delo ??? glede na to kar s e dogaja v nasih sodiscih dvomim ,,,policaju vse pohvale a njgov trud naj vsaj banka malo nagradi ,,od te drzave ze ni pricakovati… ...prikaži večzave ze ni pricakovati kakega priznanja v obliki nagrade
mene pa zanima c e bo tudi sodisce opravilo svoje delo ??? glede na to kar s e dogaja v nasih sodiscih dvomim ,,,policaju vse pohvale a njgov trud naj vsaj banka malo nagradi ,,od te drzave ze ni pricakovati… ...prikaži večzave ze ni pricakovati kakega priznanja v obliki nagrade
Bravo policaj, naredil si tisto za kar si plačan
Policaj in vojak sta vedno v službi ljudstva ! Vsaj morala bi tako menim .
kot pise ni bil v sluzbi in zato mu gre se vecje priznanje za junasko delo ,,,
To je pohvalno dejanje, ki ga je od policsta pričakovati. Je usposabljan, treniran in navajen tašnih situacij. Pohvalno pa v vsakem primeru.
Hocemo ime in priimek preden krivosodje odredi unicenje obremenilnoh dokazov. Policistu vsaka cast !!!
najbrž si hotel reči "vsa čast":) vsaka je malo mimo:(
CAR. Kapo dol policistu!
Dvakrat ni za reči, da bo zahteval in celo dobil dosmrtno rento, kot tista padobranka, ki je slabo zložila padalo
84,7% ostalih policajev, ki bi se znašli v podobni situaciji, bi se polnih gat obrnilo vstran, moleč: "Oče, ako je mogoče, naj gre ta kelih mimo mene"