ja, dejmo uničit nekaj za kar so se trudili 10 let ali še več let .. pripeljejo turiste, ki tu pustijo denar, nikol nobenega sranja .. A laško pa lahko zapirajo. pa je trikrat bolj pomembna žila , pa jo… ...prikaži več zaprejo ob 19. za čez celo noč .. 4 dni!
Kurba kak nekateri birokrati ne vejo kaj se dogaja izven ekrana :(
Ha ha ha ... še največja grožnja festivalu je pa ta spodaj .... kaj norcev je na svetu res ... https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5d37f58812d84/video-slovenec-nad-sataniste-priklical-potres-zdaj-boga-poziva-da-spet-udari-v-tolminu Metal absolutno ni moja zadeva, čeprav mi ležejo nekateri komadi, ampak poznam cele družine, ki so že bile in… ...prikaži več in vsi zadovoljni, nobenih satanističnih obredov in podobno. :-)
Sram je lahko tiste ,ki so predlagali Počivavška za ministra ! Za Eko teroriste je označil okoljevarstvenike ,ki jim ni vseeno kje bodo živeli naši potomci .
In ne samo, da je za Eko teroriste označil okoljevarstvenike, ampak je z zaničljivo izjavo 'močvirniki', ki ne pritiče ministru, ampak budali, žalil prebivalce Kranjske in Ljubljane.
ja, dejmo uničit nekaj za kar so se trudili 10 let ali še več let .. pripeljejo turiste, ki tu pustijo denar, nikol nobenega sranja .. A laško pa lahko zapirajo. pa je trikrat bolj pomembna žila , pa jo… ...prikaži več zaprejo ob 19. za čez celo noč .. 4 dni! Kurba kak nekateri birokrati ne vejo kaj se dogaja izven ekrana :(
Ha ha ha ... še največja grožnja festivalu je pa ta spodaj .... kaj norcev je na svetu res ... https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5d37f58812d84/video-slovenec-nad-sataniste-priklical-potres-zdaj-boga-poziva-da-spet-udari-v-tolminu Metal absolutno ni moja zadeva, čeprav mi ležejo nekateri komadi, ampak poznam cele družine, ki so že bile in… ...prikaži več in vsi zadovoljni, nobenih satanističnih obredov in podobno. :-)
Nak, neandertalci niso imeli takšnih prireditev!
Sram je lahko tiste ,ki so predlagali Počivavška za ministra ! Za Eko teroriste je označil okoljevarstvenike ,ki jim ni vseeno kje bodo živeli naši potomci .
Brez kančka dvoma se strinjam. Budalo je pač budalo.
In ne samo, da je za Eko teroriste označil okoljevarstvenike, ampak je z zaničljivo izjavo 'močvirniki', ki ne pritiče ministru, ampak budali, žalil prebivalce Kranjske in Ljubljane.
[ Mislim, da je to strahovita pozitivna promocija Slovenije. ] Budalo.
Upam, da jih ne odženejo. Pri nas nekaj izredno dobrega, pozitivneg, in resnično koristnega za svet in naravo, uničijo. Ne damo Metalcampa.