V svoji veterinarski karieri sem videl že marsikaj . Govedo se lahko že v hlevu poškoduje in si na primer zlomi nogo. Ker govedo ne gre k doktorju po mavec , gre seveda v zakol.Videl sem že govedo z već… ...prikaži večć zlomi. Seveda je bolno, vendar se njegove muke skrajša z takojšnjim zakolom.
In vi vegetarjanci in visokoizobraženi novinarji iz nekaj krav ali biki s polomljenimi nogami naredite iz tega svetovno senzacijo. Če želite govedu pomagati nehajte jesti meso in manj se bo klalo.
Tisto sranje s Celjskimi mesninami in njihovim mesom z vsebnostjo stekla , ste pa hitro umaknili. In to že drugič v tednu dni. Ali bo padel kakšen pršut uredništvu?
Ta žvaruna se pridno papca v (zasebnih) domovih starejših, bolnicah, delavskih menzah, gostilnah za dopoldanske malice itd. Ta teden je bila kar dvakrat na jedilniku ogabna, faširana, smrdljiva masa, enkrat v obliki mlete pečenke, drugič v klobasi, iz katere se… ...prikaži več cedi gost, rumen loj, obakrat enakega, ogabnega, nedoločenega okusa, po katerem se "pha" še celo popoldne. Izgleda, da se mudi zaloge potrošiti še pred prihodom inšpekcije.
HE HE se dogaja ne točno tako ampak podobno in tudi v perutninski industriji kjer je še slabše. Za 500€ na mesec dodatka tudi inšpektor zamiži.
V svoji veterinarski karieri sem videl že marsikaj . Govedo se lahko že v hlevu poškoduje in si na primer zlomi nogo. Ker govedo ne gre k doktorju po mavec , gre seveda v zakol.Videl sem že govedo z već… ...prikaži večć zlomi. Seveda je bolno, vendar se njegove muke skrajša z takojšnjim zakolom. In vi vegetarjanci in visokoizobraženi novinarji iz nekaj krav ali biki s polomljenimi nogami naredite iz tega svetovno senzacijo. Če želite govedu pomagati nehajte jesti meso in manj se bo klalo.
Tisto sranje s Celjskimi mesninami in njihovim mesom z vsebnostjo stekla , ste pa hitro umaknili. In to že drugič v tednu dni. Ali bo padel kakšen pršut uredništvu?
Ta žvaruna se pridno papca v (zasebnih) domovih starejših, bolnicah, delavskih menzah, gostilnah za dopoldanske malice itd. Ta teden je bila kar dvakrat na jedilniku ogabna, faširana, smrdljiva masa, enkrat v obliki mlete pečenke, drugič v klobasi, iz katere se… ...prikaži več cedi gost, rumen loj, obakrat enakega, ogabnega, nedoločenega okusa, po katerem se "pha" še celo popoldne. Izgleda, da se mudi zaloge potrošiti še pred prihodom inšpekcije.