Opravičilo za vse civilne in ostale žrtve bi sicer zvenelo patetično in ne bi rešilo ničesar....Je pa njeno (in ostalih zahodnih voditeljev) ignoriranje ruskih prošenj po izvajanju sporazumov Minski 1 in 2 privedlo do trenutnih razmer...Torej bi bilo opravičilo najmanj… ...prikaži večanj kar bi lahko stara uvela vešča storila..
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni.
........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Opravičilo za vse civilne in ostale žrtve bi sicer zvenelo patetično in ne bi rešilo ničesar....Je pa njeno (in ostalih zahodnih voditeljev) ignoriranje ruskih prošenj po izvajanju sporazumov Minski 1 in 2 privedlo do trenutnih razmer...Torej bi bilo opravičilo najmanj… ...prikaži večanj kar bi lahko stara uvela vešča storila..
Pojdi živet v Rusijo. Na tem forumu te imamo poln kuter.
KretenModri.....Ali pa ti poskusi nekaj novega...npr..razmišljati, ali pa si pri tistih, namesto katerih razmišlja župnik ali firer...
Se vidi, da te je mama kulturno vzgojila. Jaz te nisem žali. Si pač apolget diktatorja in motoričnega lažnivca. Bog naj ti pomaga...
Kmodri,ti se imaš za množino??? te imamo ne bo držalo,samo za sebe lahko govoriš,luckysss -u pa dam +++++
Google zdaj plačuje od 99 do 140 dolarjev na uro za spletno delo od doma. Moja zadnja plača je znašala 18.537 $ od tega lahkega in preprostega dela. To je neverjetno in dobički so neverjetni. ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦