Ne bi jaz držal telefona par minut kamorli pol ure!
Vso tole svojat bi jaz na hitro pometel na smetišče zgodovine in vrata zelo trdno zaprl.
Afriška genetika, kot oni posiljevalski umski bolnik Puff Diddy! Zato so zaoslai na nivoju plemen, kanibalizma in kopij...
Pa še to- vsak telefon ima funkcijo "prekini"
Ja in? Pač pička z preveč denarja, napihnjena kot balon, kreten od babe, ampak še vedno? pomembna- za koga?
Ona misli, da s tem kaže kako je pomembna. Jok, s tem kaže vso svojo slamo v glavi, ki je ni malo.
Kje najde avtor vse te cvetke za bedne prispevke.
E3, predlagaj mu svoje utopije ;-)
Že kuj na začetku, ko se je tota ta od sonca obsijana v to kraljevo družino prislinila sem dejal, da bode z njo en sami kažin..
Ta buržoazija je vsa za pod metlo......
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Ne bi jaz držal telefona par minut kamorli pol ure!
Vso tole svojat bi jaz na hitro pometel na smetišče zgodovine in vrata zelo trdno zaprl.
Afriška genetika, kot oni posiljevalski umski bolnik Puff Diddy! Zato so zaoslai na nivoju plemen, kanibalizma in kopij...
Pa še to- vsak telefon ima funkcijo "prekini"
Ja in? Pač pička z preveč denarja, napihnjena kot balon, kreten od babe, ampak še vedno? pomembna- za koga?
Ona misli, da s tem kaže kako je pomembna. Jok, s tem kaže vso svojo slamo v glavi, ki je ni malo.
Kje najde avtor vse te cvetke za bedne prispevke.
E3, predlagaj mu svoje utopije ;-)
Že kuj na začetku, ko se je tota ta od sonca obsijana v to kraljevo družino prislinila sem dejal, da bode z njo en sami kažin..
Ta buržoazija je vsa za pod metlo......