Slovenija
13772 ogledov

Brutalen obračun osnovnošolcev z vrstnikom, po spletu kroži že drugi posnetek

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Burja 15:09 31.marec 2025.

Reve hudičeve, vedno se spravi množica na enega. E, da si moj_a....

• hpet 15:57 31.marec 2025.

Reve se vedno gibajo v skupinah, ker tak se počutijo močne.

Leon 14:55 31.marec 2025.

V Sloveniji imamo prevzgojne dome za takšne modele v kolikor starši niso dorasli razmeram .

• atamama 14:58 31.marec 2025.

Težka bo, ''moj fotr je v stranki xxx,'' odgovori mulc...

• Smetfor 14:08 31.marec 2025.

Spet bost iskali vzroke in razloge vspepvsod drugje. Ne pa tam kjer v resnici so. 1. Kriv je tisti, ki nasilje izvaja! 2. Kriv je sistem, ker nasilja ne kaznuje. 3. Podpirajo ga ljudje, ker ne obsodijo in ne zahtevajo! ...prikaži večo! Ko se to zgodi posamezniku vidi kako nemočen je v tem sistemu. Sistem smo mi vsi!

• crniovcar 14:48 31.marec 2025.

Strokovnjaki so tudi krivi ,da se to ali podobne stvari dogajajo! Doma sem bil samo 1x kaznovan in nikoli več. In nič mi ne manka.

• crniovcar 14:49 31.marec 2025.

Strokovnjakinja pa svari, da so tovrstna dejanja vse pogostejša.

• brencl47 17:11 01.april 2025.

Policija raziskuje, policija preverja,...! Policija bi morala po starem receptu take z gumijevko krepko čez hrbet, kolovodje pa še dodatno z gajbo peljati vsaj pol ure po gozdnih cestah! Staršem, ki bi se pritožili pa naložiti kazen - lahko tudi ...prikaži več za več prometnih in drugih prekrškov, pa bo kmalu vzpostavljen red. Sicer pa že Churchil ni imel najboljšega mnenja o demokraciji. Dandanes pa je na tej stopnji demokracija žal že ovira reda.

• johan 23:20 31.marec 2025.

David Štumberger, Samir Sejdinović, Eldar Sejdinović, David, Ozvald, Ela Vogelnik, Neža Vindiš Markež, TInkara Gojkovič - fuj. Kao jaki pretepači.

• DasAuto 16:06 31.marec 2025.

Ko bi starši take doma nabutali, bi naslednjič dobro premislili, če bodo še kdaj nad kom roko vzdignili... ampak ne, tega se ne sme, saj je to nasilje... pol pa mamo, kar pač mamo...

• Aqua 22:42 31.marec 2025.

Gospa Zalokar ima prav. Ampak... Tresla se bo gora, rodila se bo miš. Lansko leto nasilje deklet v Celju. Pa je šlo kar v pozabo, spomnimo se ko se zgodi ponovno. Gledam 24 ur zvečer, pa kr nekako veliko govorenja ...prikaži več pa malo povedanega. To je moje mnenje. Da ne bo na koncu nasilnez zrtev.? Vcasih smo se bali učiteljev, pa se kako. Pa staršev v tudi... Kaj gre narobe da se otroci ne bojijo vec? Se mi pa iz dna srca smili fant, joj tako mi je grozno, ubogi fant, kar na jok mi gre.

• Pišmevuh 16:36 31.marec 2025.

Ko je mojemu sinu mladoletnik ukradel avto, je bil oproščen, ker je imel potrdilo od psihiatra. Avto je seveda popolnoma uničil. Kaj čem? Riskirat sto Eur, pa kupit to potrdilo, če kdaj ostane brez prevoza.

• puelasedulaest 23:51 31.marec 2025.

Morda bi bilo dobro, da bi za nasilniška dejanja otrok morali kazensko odgovarjati starši teh nasilnikov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Naklonsky 19:22 31.marec 2025.

Policija ni zato, da “obsoja dejanja”, temveč zato, da vzostavlja red, išče kriminalna dejanja in takšne ali drugačne nasilneže pripelje pred roko pravice! “Obsoja dejanja”….

papak 21:12 31.marec 2025.

Malemu solzilec v žep, pa naj jih lepo pošprica in zbrca enega za drugim – čisto miroljubno, seveda. Ker vemo, da nasilje ne rešuje nasilja… razen ko karmična pravica odloči drugače.

• herman3 16:55 01.april 2025.

Če je mladoletnik" nedolžen", pa naj odgovarjajo starši. Oni dajejo potuho mulcem, oni so jih vzgajali. Potem pa bomo videli, če bo še njihov mulc tako priden in nikoli nič kriv. Kazen mora biti!

• Orto 16:50 01.april 2025.

Tu so sedaj posledice permisivne vzgoje modernih staršev. Moj sonček, najboljši, najlepši najpametnejši...vsi drugi pa smeti, luzerji ipd. Vsem staršem teh otrok želim, da bi enkrat na svoji koži občutili roko svojega sončka, tako kot jih občutijo njihove nedolžne žrtve.

• Ender3 15:24 31.marec 2025.

Naj bolj omejijo družabna omrežja pa potem merijo rezultate. Staršem so ta sranja prevzela del njihove prepotrebne vzgoje..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.