Rajši se peljem par ur več z avtom, kot pa da se bi dolgočasil na vlaku. Seveda pa grem na nek bolj zakoten mejni prehod, kjer ni nobene gneče. No pa tako na Hrvaško me ne vleče kar pretirano.
Vožnja je užitek, samo sedenje pa vsekakor ne. Kot pa sem napisal, grem vedno na tak mejni prehod, kjer ni čakalnih dob, pa tudi če je zato potrebno narediti precej več kilometrov.
A to pa ni napisala,da je glede na hitrost SŽ odšla že v Sredo in,da je morala vzet dopust?
Bo treba se enkrat clanek prebrat.
Rajši se peljem par ur več z avtom, kot pa da se bi dolgočasil na vlaku. Seveda pa grem na nek bolj zakoten mejni prehod, kjer ni nobene gneče. No pa tako na Hrvaško me ne vleče kar pretirano.
Piše: "Čas potovanja je tri ure"... to je sicer relativno enostavno za razumet, res pa je, da je treba vsaj prvi razred imeti končan.
G.P. ne ve da carinikov na meji s Hrvaško ni več.
Vožnja je užitek, samo sedenje pa vsekakor ne. Kot pa sem napisal, grem vedno na tak mejni prehod, kjer ni čakalnih dob, pa tudi če je zato potrebno narediti precej več kilometrov.
Pregledujejo potnike v avtomobilih, tiste, ki prečkajo mejo z vlakom, pa očitno ne.
Ponata je v "HITROST SŽ".\s\s:)
Aha...v avtu imaš pa, kot kaže velik barvni TV, Sony PS3 za igrice nabijat in podobno kramo, da se ne dolgočasiš?