tudi ti zmoreš mestoma kaj pametnega spacati skupaj, sem ponosen nate. zdaj se pa še cepi, začepi in nastavi nadrejenemu tvojim nadrejenim oziroma daleč prvemu med sebi enakimi;)
Pol zna bit resen problem,ker lahko javnost vidi realno sliko in bog ne daj da bi pa še kdo začel z svojo glavo mislit 😂 pol bi šele imeli resen problem 🙄
Ah daje no po njihovi objektivni oceni gre zgolj za prehlad ker klime zadnje čase ne delujejo brezhibno saj zaradi finančne stiske je zmanjkalo za serviserja.
@ovca,bomo videli koliko bo zaposlenih na RTV-ju in kakšne plače,ko se ukine RTV prispevek... .Vseh pa le ne bojo mogli stlačiti v EU parlament,tako kot so Fafaronko.
V javni hiši kaj hitro pride do okužbe. Takšne ali drugačne.
v tej RTV greznici so okuženi z rdečim virusom in nujno je potrebna totalna sterilizacija
tudi ti zmoreš mestoma kaj pametnega spacati skupaj, sem ponosen nate. zdaj se pa še cepi, začepi in nastavi nadrejenemu tvojim nadrejenim oziroma daleč prvemu med sebi enakimi;)
meni ni hče nadrejen, smet levičarska, še najmanj pa vaš trn v peti. povem kar mislim brez dlake na jeziku
right- če si to, kar si nazadnej napisla, si res za druge moteči faktor- degradiran- zasmehovan- zaničevan.. in nepriljubljen
Če bodo kaj ukinjali, naj dnevno-informativni program...
Pol zna bit resen problem,ker lahko javnost vidi realno sliko in bog ne daj da bi pa še kdo začel z svojo glavo mislit 😂 pol bi šele imeli resen problem 🙄
Izrecno poudarili, da okuženi niso novinarji? Kaj to zato, da se ne bi začelo širiti vraževerje.
V javni hiši RTV je skupno 6 okužb... .Po zadnjih podatkih so po 4 okužbe COVIDA19 in po 2 okužbi SIFILISA.
Ah daje no po njihovi objektivni oceni gre zgolj za prehlad ker klime zadnje čase ne delujejo brezhibno saj zaradi finančne stiske je zmanjkalo za serviserja.
Bilo bi še več okuženih, pa se redno v bližnji okolici tekoče dezificirajo..
To okužbo je namerno razširil dr.Množina!
KAj pa nora TV? Tam so že vsi imuni?
Seveda,tam je komplet zaposlenih - 4 🤣😂🤣
Preklopi kanal, kura blentava, pa se ne boš okužila na nori24
Ovca, no comment. Si vse povedala kaj si
@ovca,bomo videli koliko bo zaposlenih na RTV-ju in kakšne plače,ko se ukine RTV prispevek... .Vseh pa le ne bojo mogli stlačiti v EU parlament,tako kot so Fafaronko.
Ne večina ji bo šla v carino pol pa udri ga po podjetnikih in vseh ki so sposobni živeti od svojih rok 💪