Ne glede na minuse sem napisal le in zgolj resnico. Primerjava tena med Tino in Ursulo je taka, da Tina bolj spominja na Meghan Markle, kot na belko. Barva je že kar nezdrava, kar se možnosti kožnega raka tiče.
Pravkar sem se vrnil s sanacije v Trzinu. Popoldne odpeljem še eno furo na Dob, pa sem za danes zaključil. Jutri pa zopet. Kdo pa si ti munja? Po moje en pezde.
Revše, naj ti razjasnim. Trenutno furam kombi za odvoz uničenih stvari. Dopoldne sem šel v Bistričico in odpeljal smeti v Suhadole. Še dobro, da so policaji pred Mekinjskim samostanom zaprli cesto in nadzirajo promet, da ni Brazilcev iz Dolenjske. Potem… ...prikaži več sem šel pomagat čistit v Trzin, sedaj sem odložil na bivšem odlagališču Dob. No pa ti povej kaj si naredil? Ti jaz povem: en rjav kupček. To je vse. In nicke spreminjaš in serješ.
munjen- verjetno 91. ni nosila glavo pod čelado, ampak je uživala otroško življenje in delal v dobrobit Slovenije, da nam je lahko lepo zarad nje, ker je enormno sobrih del naredila za nas! Veš kaj pejta ti pa makaronarka u… ...prikaži veču pizdo mater, SDS-ovca zahojena!!
Tina ima na sliki zelo bronasto polt. Verjetno je veliko na soncu, sedaj ko sanira.
Ne glede na minuse sem napisal le in zgolj resnico. Primerjava tena med Tino in Ursulo je taka, da Tina bolj spominja na Meghan Markle, kot na belko. Barva je že kar nezdrava, kar se možnosti kožnega raka tiče.
Facja, če ne bi bil kavč komentator, bi tudi ti imel rjavo kožo.
Pravkar sem se vrnil s sanacije v Trzinu. Popoldne odpeljem še eno furo na Dob, pa sem za danes zaključil. Jutri pa zopet. Kdo pa si ti munja? Po moje en pezde.
Ti nisi nikamor nič peljal, ker nabijaš tukaj cel čas
Revše, naj ti razjasnim. Trenutno furam kombi za odvoz uničenih stvari. Dopoldne sem šel v Bistričico in odpeljal smeti v Suhadole. Še dobro, da so policaji pred Mekinjskim samostanom zaprli cesto in nadzirajo promet, da ni Brazilcev iz Dolenjske. Potem… ...prikaži več sem šel pomagat čistit v Trzin, sedaj sem odložil na bivšem odlagališču Dob. No pa ti povej kaj si naredil? Ti jaz povem: en rjav kupček. To je vse. In nicke spreminjaš in serješ.
Ne verjamem, imaš preveč časa za nabijanje
Opa Zmazkova se pa kr po vrni kaze! A zdej za 5min slave je OK, drgac pa prebivanje v Italiji!!!
Pridite pomagat ljudem boste dobili barvo in potno čelo .
Leon drugi ljudje ja, makaronarska prisklednica si samo dela reklamo, če se bo še kaj najdlo tudi zanjo in njenega makaronarja!!
bobnar, ko boš ti toliko naredil za Slovenijo kot je Tina, se pa oglasi, maloumnež kavčarski.
munjen- verjetno 91. ni nosila glavo pod čelado, ampak je uživala otroško življenje in delal v dobrobit Slovenije, da nam je lahko lepo zarad nje, ker je enormno sobrih del naredila za nas! Veš kaj pejta ti pa makaronarka u… ...prikaži veču pizdo mater, SDS-ovca zahojena!!
Bobnar sram te bodi
bobnar ko ni več argumentov, je pa žaljenje, sram te je lahko, kavč komentator, delat se sprav!
Samo fotko pogledu in me minilo ko vidu vse te srečne, nasmejane sproščene, vesele obraze slavnih osebnosti
Golobćek kot neki revćek mi deluje......
Je pa zelo gubasta in stara, kaže veliko več let kot jih ima.
Kavč komentatorji, pojdite pomagat, ne pa vsakega kritizirat, kreteni idiotski!!
Ah Tina tega ti pa ni bilo treba, tej osebi nisi rabila delati reklame.
Tina, ne maži si rok, niso vredni...