.......zdaj pa vidijo, da ni denarja, ni stanovanj, ni avtomobila, ni lepih evropejk..........to je šele začetek.
Migrantom, draga.....sem zato, da se slovencem 30 + da priložnost za prvo zaposlitev. ;)Na žalost pa ni denarja za študij diplomantov, prekvalifikacije. Vse so že pred leti ukinili.
za nasilneže bi moral biti samo eden izhod, hite in učinkovit, na letalo in v Irak, da izživijo svoje sanje.
Samo nazaj v domovino in naj se bojujejo za svobodo. To je njihova prva dolžnost!!!
Obljubljena država
Naj se med sabo pobijejo, da bo mir, če se niso hoteli borizti za domovino.
To je bilo predvideno. Samo Merklova tega ni predvidela.
Ja Frau Merkel,so ist es mit diesen Tieren.
Sem za to da se beguncem da priložnost, ampak tisti ki take stvari delajo pa bi mogl it nazaj od koder so prišli.
ponovni pretep mladih znanstvenikov CERN-a in inžinerjev BMWjev
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
.......zdaj pa vidijo, da ni denarja, ni stanovanj, ni avtomobila, ni lepih evropejk..........to je šele začetek.
Migrantom, draga.....sem zato, da se slovencem 30 + da priložnost za prvo zaposlitev. ;)Na žalost pa ni denarja za študij diplomantov, prekvalifikacije. Vse so že pred leti ukinili.
za nasilneže bi moral biti samo eden izhod, hite in učinkovit, na letalo in v Irak, da izživijo svoje sanje.
Samo nazaj v domovino in naj se bojujejo za svobodo. To je njihova prva dolžnost!!!
Obljubljena država
Naj se med sabo pobijejo, da bo mir, če se niso hoteli borizti za domovino.
To je bilo predvideno. Samo Merklova tega ni predvidela.
Ja Frau Merkel,so ist es mit diesen Tieren.
Sem za to da se beguncem da priložnost, ampak tisti ki take stvari delajo pa bi mogl it nazaj od koder so prišli.
ponovni pretep mladih znanstvenikov CERN-a in inžinerjev BMWjev