Sem si predstavljala, da bodo ti osebni stečaji namenjeni ljudem, ki so na minimalki in RES ne morejo preživeti. No, očitno so nas (me) spet nategnili.... grrrrr....
V bistvu bi tole lahko narod izkoristil v svojo korist, enkrat za spremembo. Če je dobro za bogatunče in priviligirance, ne more biti slabo niti za rajo :)vsi lepo v osebni stečaj, še prej pa nekam v tujino… ...prikaži več naredit zemljiški dolg, potem pa v stečaj, in naj se jebejo, ko pride čas za oddajo dohodnine samo napišeš NI NI LOOOL
Sem si predstavljala, da bodo ti osebni stečaji namenjeni ljudem, ki so na minimalki in RES ne morejo preživeti. No, očitno so nas (me) spet nategnili.... grrrrr....
In pol taki modeli pametujejo v svojih kolumnah......Ni vedu, da je treba davke plačat, a ne.....bumbar!
Tale osebni stečaj je pa pri lopovih postal zelo popularen.Tako kot prej zemljiški dolg.Lopovi vedno najdejo luknjo v zakonu.
Madona, me razkuri, ko takšni tipi pametujejo in imajo veliko za povedati! Takrat, ko toliko klobasajo, bi raje poskrbeli za svoje dolgove!!!
V bistvu bi tole lahko narod izkoristil v svojo korist, enkrat za spremembo. Če je dobro za bogatunče in priviligirance, ne more biti slabo niti za rajo :)vsi lepo v osebni stečaj, še prej pa nekam v tujino… ...prikaži več naredit zemljiški dolg, potem pa v stečaj, in naj se jebejo, ko pride čas za oddajo dohodnine samo napišeš NI NI LOOOL
Ne pišejo zakone tisti, ki so na minimalcu, ampak oni drugi ki so na maksimalcu in potem taki gredo v osebni stečaj, ker vedo kje so luknje v zakonu.