Bom ponovil... prvič slišim, da jih ima OGROMNO slabe izkušnje s cepljenjem proti gripi. Imaš kakšen dokaz za to. S koliko takšnimi ljudmi si se torej pogovarjal?
Ti mi samo povej s koliko ljudmi si sam govoril. Ne mi trobit da poznaš nekoga, katerega prijateljeva sestra je imela svaka, ki je rekel da je fotrova tašča imela probleme.
Ta druscina, ki vlece debelo placo je meni odlocila, da zaprem dejavnost, da nimam kaj dat otrokom jest in da me bodo vrgli iz stanovanja. Sram vas je lahko, unicujete druzine zaradi zrezirane bolezni !!!! Ali mirno spite, ko moji… ...prikaži veči otroci nimajo kaj jest? Vasi pa se valjajo v denarju?
mir boš imel le, če bo precepljenost. Ker pa ste pametnejši od stroke in celega sveta, jo verjetno ne bo. In potem bo isto kot pri ošpicah, ob vsakem pojavu panika in vsi necepljeni na drevo. Lulek bulek, saj res,… ...prikaži več nisi rizična skupina, po tvojem so rizične skupine tako kolateralna škoda, samo da lahko ti in tebi pametujete
Ne vem zakaj se ti razburjaš?! Fasal boš strup in živel srečno do konca svojih dni a ne bo to lepo. Eni pač cenimo svojo svobodo in zdravje na malo drugačen način in mislimo s svojo glavo, ne z glavo… ...prikaži več globalnega fašista.
Ubogi revčki se še cepiti ne upate, kaj da bi bili svobodni in zdravi. Bi mislil, če bi imel s čim. Globalni fašisti ja, daj odrasti, se ti ja otroci smejijo, no marasem se sam sebi
Mario pejt pa ga pofafaj Twitotu,da bo mir!!
Lahko bi to recimo napisal na ogladno desko prosvetnega doma v Horjulu. Aja, ne moreš v drugo občino? Revež...
Saj lahko tale lepo živi v tistem svojem mehurčku, ostalim pa naj že enkrat pustijo normalno življenje.
Katerim ostalim? A vas 5 tukaj so ostali? Malo vas je...
fafani spregledajo šele ko bruhajo ;)
Sanjajte, še 30% se jih ne bo cepilo
Pa da vas vidim, ko ne bo precepljenosti, koliko časa se boste še delali hrabri
jezeran, na podlagi česa pa temeljijo tvoja predvidevanja?
ker trenutno vsi govorijo da se ne bodo. Vsaj vse ki jih poznam
Bodo ker debilov in ovc v Sloveniji ni tako malo.
jezeran, aha. Torej 57? To so vsi?
glede na to da jih ima ogromno slabe izkušnje z cepljenjem proti gripi, jih to pač izgleda odvrača
Prvič slišim, da jih ima OGROMNO slabe izkušnje s cepljenjem proti gripi. Lahko napišeš kaj več?
https://novice.svet24.si/clanek/novice/slovenija/5fb29301622b9/raziskava-vec-kot-polovica-slovencev-se-ne-namerava-cepiti-proti-covidu-19?fbclid=IwAR3zHGXNy3busWwu0_6Si1oMsvmoHjes0JojghNQs3KC4V9MCmKiYt8y350
blayo, glej pogovarjat se je treba z ljudmi pa marsikaj izveš, če pa čepiš za kišto pa ne boš nič izvedel. Žal ti ne morem drugače povedati
Bom ponovil... prvič slišim, da jih ima OGROMNO slabe izkušnje s cepljenjem proti gripi. Imaš kakšen dokaz za to. S koliko takšnimi ljudmi si se torej pogovarjal?
Ah pozabi, bolje z glavo v steno
Ti mi samo povej s koliko ljudmi si sam govoril. Ne mi trobit da poznaš nekoga, katerega prijateljeva sestra je imela svaka, ki je rekel da je fotrova tašča imela probleme.
Ko eden spizdi z odra, se že pojavi drugi nabijač manipulator. Mora, da vas mafija drago plačuje.
Ta druscina, ki vlece debelo placo je meni odlocila, da zaprem dejavnost, da nimam kaj dat otrokom jest in da me bodo vrgli iz stanovanja. Sram vas je lahko, unicujete druzine zaradi zrezirane bolezni !!!! Ali mirno spite, ko moji… ...prikaži veči otroci nimajo kaj jest? Vasi pa se valjajo v denarju?
Ja, res je tako.
[ Mario Fafangel: Ne vidimo dobro naprej, mogoče je zadaj ledena gora ] Hahahahaha... Kje so pa tebe najdl.
Upam, da bo gora hitrejša od njega.....
Sinoči je za eno komercialno TV blodil in mešal meglo dober čas-konkretnega ni povedal niti besede,ker tudi on skoraj nič ne ve.....
Da se kdo od vas pametnjakovičev slučajno ne bi cepil
Naj te ne skrbi in se raje pobrigaj, da boš med prvimi, bolje za nas, ker bomo imeli mir
mir boš imel le, če bo precepljenost. Ker pa ste pametnejši od stroke in celega sveta, jo verjetno ne bo. In potem bo isto kot pri ošpicah, ob vsakem pojavu panika in vsi necepljeni na drevo. Lulek bulek, saj res,… ...prikaži več nisi rizična skupina, po tvojem so rizične skupine tako kolateralna škoda, samo da lahko ti in tebi pametujete
Ne vem zakaj se ti razburjaš?! Fasal boš strup in živel srečno do konca svojih dni a ne bo to lepo. Eni pač cenimo svojo svobodo in zdravje na malo drugačen način in mislimo s svojo glavo, ne z glavo… ...prikaži več globalnega fašista.
hahaha...hahahahaaaaahaaaa..... kaj piješ odvisnik?
Ubogi revčki se še cepiti ne upate, kaj da bi bili svobodni in zdravi. Bi mislil, če bi imel s čim. Globalni fašisti ja, daj odrasti, se ti ja otroci smejijo, no marasem se sam sebi
evo, ce bi bil mario od samega zacetka. ne bi bli dans vsi tko nadr*ani
a tebe je Mario že od začetka?