Slovenija
3160 ogledov

Mariborčan po telefonskem pogovoru ostal brez 25 tisoč evrov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • wax 15:20 24.maj 2024.

Kwa zdj, moški al ženska. Na 24ur piše, da je bla mariborčanka.

Zokispoki 16:28 24.maj 2024.

Se na podrobnem pregledu ginekolog in urolog še nista mogla zmenit kaj je, pa je nastala medijska zbrka...

• Ender3 22:21 24.maj 2024.

Zoki 😂 dober komentar..

mahatma2 13:34 25.maj 2024.

Odkrito povedano. Ne razumem , kako lahko nekdo po telefonu zaupa nekomu , ki ga sploh ne pozna podatke iz , kot je na primer bančna kartica in še kaj . Jaz po telefonu tudi ženi ali sinu ne povem ...prikaži več številke svoje bančne kartice in obratno tudi oni meni ne. Je pa tako , nič ni nemogoče in upam , da ne bom jedel zarečen kruh, čeprav je to skoraj absolutno nemogoče.

• zdrej 08:30 27.maj 2024.

Stvar je zelo preprosta. Šola in družba (mediji) nista naredila svojega dela. Po drugi strani pa ljudje s končano osnovno šolo ne vedo ločiti med bedarijami, teorijami in mogočo realnostjo. Tako da je večji del problema tudi v ljudeh. Nove ...prikaži več tehnologije zahtevajo, da se narod tudi do-izobrazi. In tega ni. Potem pa mamljive ponudbe o nekaj tisočakih + penzija, ki je manjša od 600€ potegne v naivnost.

• Pierre 13:52 26.maj 2024.

Kokoš ali bizgec, ni važen spol, jaz tega ne bi obešal na veliki zvon...

• Ender3 22:23 24.maj 2024.

Moraš biti hudo naiven, če tako izgubiš dober celoletni zaslužek ali celo prihranek..

• zdrej 08:32 27.maj 2024.

Ne rabiš biti hudo naiven. Ravno dovolj, da daš podatke o bančnem računu oz. samo podatka s kreditne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.