Muslimanski iztrebki.Nic novega,oni imajo krvolocnost ze prirojeno.Nic pretresljivega.Z razlogom imamo meje in ta golazen nikoli ne bo spadala k nam.Tam,kjer jim je mesto,pa naj se z veseljem koljejo .Ze tako jih je prevec.
@Lovebites: Kaj pa je za interpretirati in kje je obračanje besed? Prosim da me oziroma nas podučiš kaj si mislil povedati, ker mi je bistvo tvojega veleuma ušlo.
prokleti čefurji na ić, je pač ena manj! Spokajo naj nazaj na jug!
@francl12........in ko ne bo več čefurjev na ić ......koga boš potem krivil za stanje v državi ?
Mediha Hromadžić ahahahaah tota mariborčanka...ahahahah
Neprisebna? A je sploh kdaj bila? In na koncu bo pristala na psihiatriji in nikome ništa.
Ne priznava, kaj? Sem mogoče jaz držal njeno roko in mahal po nezaščiteni sestri?
Muslimanski iztrebki.Nic novega,oni imajo krvolocnost ze prirojeno.Nic pretresljivega.Z razlogom imamo meje in ta golazen nikoli ne bo spadala k nam.Tam,kjer jim je mesto,pa naj se z veseljem koljejo .Ze tako jih je prevec.
A tisti, ki je zaklal babico in brata na Krasu al kje že, je verjetno tudi on krvoločni musliman?
Ne mesaj jabolk in hrusk in ne obracaj besed.Ce ne znas interpretirati komentarja,molci.
@Lovebites: Kaj pa je za interpretirati in kje je obračanje besed? Prosim da me oziroma nas podučiš kaj si mislil povedati, ker mi je bistvo tvojega veleuma ušlo.