Tisti statejši ki smo morali v jugo vojsko, smo morali prav tako iz avtobusa v dve vrsti
To je vojaški sistem komunizma, če to kdajj doživiš razumeš, ampak tam bi jih pa vsaj poslali u tri p.z..e k.i..j..s..ke.
Krucefix je pravi slovencelj. Deluje mi kot zvesti gledalec vse traparij, ki potem pod komentarji na veliko trobi, da tega ne gleda, da je vse skupaj brez veze. Smesno za popizdit, kako se nekateri naivno ujamejo v lastno past.
radsemastimzmesom ,ha ha ha,rezultate vse zvem ,če ne veš kako jih dobim ,potem pa res nisi preveč bister.TV-ja pri nas že leta ne gledamo ,preprosto zaradi reklam ,če tebi to ne potegne ni moj problem
Tisti statejši ki smo morali v jugo vojsko, smo morali prav tako iz avtobusa v dve vrsti To je vojaški sistem komunizma, če to kdajj doživiš razumeš, ampak tam bi jih pa vsaj poslali u tri p.z..e k.i..j..s..ke.
brez veze in tudi gledam ne
Saj te nihče ne prosi.
@krucefix Komentirate pa, ker vam je novica segla do srca. Če se vam fučka, bi jo ignorirali.
johan,raje komentiraj članek,moj komentar se te ne tiče,če ne razumeš isto velja za tebe ,ignoriraj
Če še ne bi pisal neumnosti po forumih, bi bil vsaj zame popoln... Torej, pamet v glavo in ukini račun.
Krucefix je pravi slovencelj. Deluje mi kot zvesti gledalec vse traparij, ki potem pod komentarji na veliko trobi, da tega ne gleda, da je vse skupaj brez veze. Smesno za popizdit, kako se nekateri naivno ujamejo v lastno past.
radsemastimzmesom ,ha ha ha,rezultate vse zvem ,če ne veš kako jih dobim ,potem pa res nisi preveč bister.TV-ja pri nas že leta ne gledamo ,preprosto zaradi reklam ,če tebi to ne potegne ni moj problem
@krucefix Kako ste užaljeni, če se kdo ne strinja z vami. haha
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m