Spet ena spozuruša in ljubiteljica yugovićev. Vprašanje za njo: kaj delaš v Slo, če so ti Srbiski čefurji in njihov čefirland tako všeč? Obuj papuče in doviđenja
no, potem sem jaz profesor, doktor, akademik, olimpionik, modni guru, operni pevec...pa še nisem zasledil članka o sebi. kje le žurnal najde te slavne osebe, ki jih poznajo samo sorodniki in preprodajalci.
..Voditeljica, pevka, novinarka in modna oblikovalka Manja Stević... - Jao 24 kur, nekaj kultnih nazivov ste spustili, kot: Slovenka znana.. estradnica lepotica.. diva.. iskana blogerka... itd nebuloze
.. influencerka..
Spet ena spozuruša in ljubiteljica yugovićev. Vprašanje za njo: kaj delaš v Slo, če so ti Srbiski čefurji in njihov čefirland tako všeč? Obuj papuče in doviđenja
no, potem sem jaz profesor, doktor, akademik, olimpionik, modni guru, operni pevec...pa še nisem zasledil članka o sebi. kje le žurnal najde te slavne osebe, ki jih poznajo samo sorodniki in preprodajalci.
jao pa bi blo boljš da so ostale tam..srboloverke
Se je pa hitro prilagodila na tipicni videz beograjcanke iin seveda tudi cucek ne manjka v tem stilu😂....vcasih je bla pa zlo lustna🙈