Pretiravat pa res ni treba! V nobenem oziru ni nič posebnega.
Če bi znal vsak krompir olupit in ga pripravit na "tenstano" !!
Moja babi pri 71 bolje izleda kot ta, od kje že je, a ni nikoli nič pametnega za prijet počela, halo, gusle sviraju a mi na začelju
Ta je pa taka kot Mišika, katero po medijih predstavljajo s starimi slikami iz mladih let.
OPET JEDNA ĆEFURĆICA KOJA SERE sLOVENACU PO GLAVI ( DA BODE TUDI ONA RAZUMELA)
Eh....
Babnca izgleda kot moja nona pri 76tih
Ma. zgleda kot opozorilo na nevarnost
Dela naj se raje prime, kot pa pizdurino kazat
Če bi pokazali golo sliko, bi se vidlo, kako je potolčena od toče, ko avtomobilski pleh!
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Pretiravat pa res ni treba! V nobenem oziru ni nič posebnega.
Če bi znal vsak krompir olupit in ga pripravit na "tenstano" !!
Moja babi pri 71 bolje izleda kot ta, od kje že je, a ni nikoli nič pametnega za prijet počela, halo, gusle sviraju a mi na začelju
Ta je pa taka kot Mišika, katero po medijih predstavljajo s starimi slikami iz mladih let.
OPET JEDNA ĆEFURĆICA KOJA SERE sLOVENACU PO GLAVI ( DA BODE TUDI ONA RAZUMELA)
Eh....
Babnca izgleda kot moja nona pri 76tih
Ma. zgleda kot opozorilo na nevarnost
Dela naj se raje prime, kot pa pizdurino kazat
Če bi pokazali golo sliko, bi se vidlo, kako je potolčena od toče, ko avtomobilski pleh!
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦