Svet
43475 ogledov

Mama šestošolca pretepla pedagoginjo, oče grozil na domu

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • h4ck3r 10:46 12.junij 2024.

    Tukaj poleg pristojnih organov, nosimo veliko odgovornost tudi mi kot družba. Namesto, da bi se takšna dejanja v javnosti na glas obsojala, nas je 99,9% v večini tiho in si mislimo "pa ta je pritegnjen-a" in se obrnemo stran. Iz ...prikaži več izkušenj vem, da že samo ena izjava v skupini lahko marsikaj obrne saj opogumi tudi ostale in sproži val odkritega zgrašanja. Tako se dotična oseba potem ne počuti več vsemogočne ali celo, da s tišino dobi potrditev, kot da je takšno obnašanje sprejemljivo.

  • Avatar Suli
    Suli 12:05 12.junij 2024.

    Otrok ima očitne psihične težave, a starši niso kos situaciji zato krivijo druge za nastale težave. Ker sami ne znajo poiskati pomoči me čudi, da socialna služba, ki je bila obveščena ne ukrepa. Ali čakajo morda na tragedijo, da se bodo zganili.🤔

  • Avatar mahatma2
    mahatma2 14:12 12.junij 2024.

    Menim , da bo še najbolj pomagalo , če tako starši kot otrok morajo potem dogodku obvezno hoditi na obiske k psihiatru in to vsaj delno na svoje stroške , če še tu ne bi bilo pozitivnega učinka , potem ...prikaži več pa ostane samo še izključitev in selitev cele familije ki ogroža druge na primerno lokacijo. Kakšna naj bo ta lokacijo naj pa odloči tako stroka , kot oblasti, ker taka dejanja je treba , popolnoma izkoreniniti . Šoli in ogroženim pa zagotoviti varnost.

  • Avatar lopov
    lopov 12:21 12.junij 2024.

    ROMI imajo svoje pravice... tudi balkanski prišleki majo svoja pravila... še jezika ne obvladajo da bi ae pogovorili lahko... Nihče več noče biti učitelj rajw dela v trgovini kot trgovec. Nekoč je bil učitelj zakon... tudi batine so bile... in ...prikaži večin disciplina.. ukori... pobolševalni domovi pa take... pa bil mir sedaj če si noht zlomi z odvernikom prileri v šolo in bi tožili... spremeniti sistem po starem... prvo obveznosti potem pravice.. SEDAJ PRAVICE.. OBVEZNISTI PA IGNORIRAJO...

    • brencl47 20:18 12.junij 2024.

      Odločno je treba zaostrit kaznovanja tako delikventa kot tudi njegovih staršev. Za težje primere pa znova uvesti kazen v zaprtih "pobolševalnih" domovih.

    • munja 08:22 13.junij 2024.

      Najprej pa "porezat peruti" z zakonodajo tistim, katerih slogan glasi "saj mi nič ne moreš".

  • munja 19:27 12.junij 2024.

    Krivda za takšna početja je na tistih, ki pišejo in sprejemajo zakonodajo in na tistih, ki bi morali otrokom dopovedati, oz. razložiti, da imajo poleg pravic tudi dolžnosti in obveznosti in odgovornost za svoja dejanja.

  • Avatar Uroš Fric
    uros8 15:59 12.junij 2024.

    Večinski del krivde, glede na zapis, pop mojem mnenju nosita starša otroka s štirimi negativnimi ocenami. Starša sta dolžna poskrbeti, da se njun otrok uči, obiskuje inštruktorje, če sam ni zmožen razumeti predmetov, ki naj bi se jih naučil. Če ...prikaži več držijo besede učiteljice, je upravičena do odškodnine od mame učenca. Upam, da imajo sistem urejen bolje kot mi. Drugače pa, ukor pred izključitvijo, pa se naj starša ukvarjat z njim, če sta sploh sposobna tega. Ali mu pa naj pomaga starejši brat.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.