Veliki vodja noriškega kraljestva se je prodal orbanu. Kurz a ne bo več na plezanje po slovenskih Alpah. In poskrbeli so za velik boj in konkurenco na trgu. Ha ha najdražje gorivo v EU nas v kratkem čaka. Petrol v… ...prikaži več rokah JJ in mol v rokah orbana. Nič dobrega za navadne ljudi.
Nakladaš. Ne sekiraj se za druženje z Kurcem, sama fovšija, če je nekdo sposoben sodelovanja z uglednimi državniki. In od kod, kdaj ima JJ petrol? Pa kaj potem, če je lastnik avstrijec, hrvat rus, francoz?
Torolino kdo je lastnik Petrola? Država. In kdo nastavlja nadzornike v Petrol. Vlada. Kdo je vlada r ? JJ. Kaj ti torej ni jasno?!! Ni pomembno kdo je lastnik? Kaj pa domoljubje ko ga imate polna usta? Domoljupec
S pren0snim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo,
Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦
Veliki vodja noriškega kraljestva se je prodal orbanu. Kurz a ne bo več na plezanje po slovenskih Alpah. In poskrbeli so za velik boj in konkurenco na trgu. Ha ha najdražje gorivo v EU nas v kratkem čaka. Petrol v… ...prikaži več rokah JJ in mol v rokah orbana. Nič dobrega za navadne ljudi.
Nakladaš. Ne sekiraj se za druženje z Kurcem, sama fovšija, če je nekdo sposoben sodelovanja z uglednimi državniki. In od kod, kdaj ima JJ petrol? Pa kaj potem, če je lastnik avstrijec, hrvat rus, francoz?
Torolino kdo je lastnik Petrola? Država. In kdo nastavlja nadzornike v Petrol. Vlada. Kdo je vlada r ? JJ. Kaj ti torej ni jasno?!! Ni pomembno kdo je lastnik? Kaj pa domoljubje ko ga imate polna usta? Domoljupec
Hja, potem bi se morali vsi voziti z Renoji, počitnikovati v Sloveniji, kupovati v Jagru, jesti, piti v domačih lokalih...
Točno tako domoljupec
Me ne preseneca niti najmanj,madžaroš+slovenistan : madžaroš golaž🍲😂
Slovenci zbudimo se,da nebo prepozno...
Zakaj? Ker je nekdo od nekoga nekaj kupil?🤔
In to ni monopol? Kaj počne urad za varstvo konkurence?
Urad za varstvo konkurence se še pisknit nebo upal , ker je dogovor Janša orban
S pren0snim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦