In zdaj bo doloceno stevilo % neumnega naroda verjelo temu neumnemu retardiranemu izmisljenemu clanku in se bo htelo znebit mack, ki jih imajo doma. V teh dneh se dela se dodatna panika s taksnimi clanki.... Jebite se.
Macke niso prenasalke virusa ker ni nobenih dokazov da lahko prenese virus na cloveka! V sami raziskavi svarijo ljudi da ni razloga za paniko in da macke zelo verjetno niso prenasalke virusa. Clanek je samo opozorilo da naj se ne… ...prikaži več dotikamo in kihamo po macki ce smo mi bolni, ker je mozno da lahko okuzimo MI macko. Tudi ce bi slucajno muca imela virus ne vem kako bi se od nje okuzil, verjetno se ne lizete po celem telesu tako kot macka. Kot je ze nasploh priporoceno si redno perite roke.
Macke niso prenasalke virusa ker ni nobenih dokazov da lahko prenese virus na cloveka! V sami raziskavi svarijo ljudi da ni razloga za paniko in da macke zelo verjetno niso prenasalke virusa na ljudi. Clanek je samo opozorilo da naj… ...prikaži več se ne dotikamo in kihamo po macki ce smo mi bolni, ker je mozno da mi njo okuzimo. Tudi ce bi slucajno muca imela virus ne vem kako bi se od nje okuzil, verjetno se ne lizete po celem telesu tako kot macka. Kot je ze nasploh priporoceno si redno perite roke.
Ni dokazano da mačke prenašajo, kaj mislite, da bom kr naenkrat dal bek mojo mačko ker vi napišete članek ki ne drži, naj se gre oni kaj je to pisal ubit!
Žurnal, takoj umaknite ta naslov. Se vi sploh zavedate, kaj ste in še boste povzročili s tem neresničnim pisanjem? Živali ne prenašajo koronavirusa na ljudi. Koliko živali bodo zaradi tega vašega pisanja zapustili in pobili, vas ne zanima?
ni nobenega dokaza, da bi lahko okužena mačka prenesla virus na človeka,
Če zakašlja vate .. potem ga seveda prenaša tudi na človeka .
Virus prenašajo največkrat nepreverjene novice .
V taki ogabni svinjariji, kot je na Kitajskem, virus prenašajo tudi kobilice.
Sem vedel, mačka mi je kašljala ko zmešana en teden.
Mačji kašelj!
In zdaj bo doloceno stevilo % neumnega naroda verjelo temu neumnemu retardiranemu izmisljenemu clanku in se bo htelo znebit mack, ki jih imajo doma. V teh dneh se dela se dodatna panika s taksnimi clanki.... Jebite se.
upam da tisti ki res ima rad svojo zival ne bo poslusal te bedaste clanke,zabite.dobis plus.
Tudi jaz upam enako......me pa razpizdijo take zgodbe, ki v danasnjem casu res niso potrebne k je narod nadrkan
Macke niso prenasalke virusa ker ni nobenih dokazov da lahko prenese virus na cloveka! V sami raziskavi svarijo ljudi da ni razloga za paniko in da macke zelo verjetno niso prenasalke virusa. Clanek je samo opozorilo da naj se ne… ...prikaži več dotikamo in kihamo po macki ce smo mi bolni, ker je mozno da lahko okuzimo MI macko. Tudi ce bi slucajno muca imela virus ne vem kako bi se od nje okuzil, verjetno se ne lizete po celem telesu tako kot macka. Kot je ze nasploh priporoceno si redno perite roke.
Točno vem kje je Žurnal24. Letališka cesta 5. Ljubljana. Ima tudi telefonsko številko. (01) 620 26 20. 😉❤️
Izbrišite ta članek, da ga ne vidim več v življenju. Pa še prijavil sem. 😡
A je to pogruntala strokovnjakinja za vse dr.Urška J.,bodoča direktorica NIJZ?
Macke niso prenasalke virusa ker ni nobenih dokazov da lahko prenese virus na cloveka! V sami raziskavi svarijo ljudi da ni razloga za paniko in da macke zelo verjetno niso prenasalke virusa na ljudi. Clanek je samo opozorilo da naj… ...prikaži več se ne dotikamo in kihamo po macki ce smo mi bolni, ker je mozno da mi njo okuzimo. Tudi ce bi slucajno muca imela virus ne vem kako bi se od nje okuzil, verjetno se ne lizete po celem telesu tako kot macka. Kot je ze nasploh priporoceno si redno perite roke.
odlicen komentar za tiste ki so proti zivalim in ki kar nekaj nakladajo v prazno..sama imam 2 macki . zaenkrat smo vsi zdravi.
Ni dokazano da mačke prenašajo, kaj mislite, da bom kr naenkrat dal bek mojo mačko ker vi napišete članek ki ne drži, naj se gre oni kaj je to pisal ubit!
Takoj odstranite. Mačke prenašajo koronavirus. Ni res. Objavo dajte ven, da ne vidim več v življenju. 😠
Žurnal, takoj umaknite ta naslov. Se vi sploh zavedate, kaj ste in še boste povzročili s tem neresničnim pisanjem? Živali ne prenašajo koronavirusa na ljudi. Koliko živali bodo zaradi tega vašega pisanja zapustili in pobili, vas ne zanima?
jaz bi takoj vse zapuscene zivali pripeljala pred hiso tega ki je ta clanek objavil ,pa naj vidi ,,upam da clanek umaknejo..
Meni osebno je tale članek bolj verodostojen... https://www.vf.uni-lj.si/novice/pojasnila-za-lastnike-ljubiteljskih-zivali-o-koronavirusu
ni nobenega dokaza, da bi lahko okužena mačka prenesla virus na človeka, *************************** Če zakašlja vate .. potem ga seveda prenaša tudi na človeka .
Čak, mal, mačk ma virus.. te-ti liže vse povsod in ti ga ne fašaš..?? al kako..
seveda ga fašeš .. in mačke tudi kihajo .. ne nosijo mask
Ne. Ta virus se NE PRENAŠA Z MAČK NA ČLOVEKA!
Se ne prenaša.. a torej ta virsu na živali crkne.. al je še živ, ko ga izdiha-izpljune ta žival..n evem resno..??
Dajte mir. Mačke ne prenašajo koronavirusa. 😠