Vsi vemo, da je mama naredila veliko za sinčka. Zdaj pa bo dopolnil 20 let, punco ima in mamica mu še vedno sveti. Dobra je ta njegova punca, da vse to prenaša.
Mamica svojo neizpolnjeno željo po nikoli doživeti slavi preko svojega sina. Vedno mora biti blizu, da jo ne bi kamere zamudile. Že ob podpisu pogodbe bi, glede na nastavljanje pred kamerami, laik najprej pomislil, da je pogodbo podpisala mama Mirjam in ne Luka.
Janša je vsega kriv!!!! :))) Moj glas dajem Stanetu Dolancu, če bi bil on še živ, bi LeBron James podpisal za Dallas. Ampak res smo šli v kurac, kako se pod člankom o Dončiću lahko razvije politična debata?
In kako dolgo bo mamica skrbela za sinčka, ki je prepričan, da je Zemlja ploščata?
Najprej mu bo odgnala kar nekaj deklet, potem se bo pa streznil! Je še zelo mlad in še nima izkušenj s posesivnimi mamicami!
Tasca naj ne bi smela prit v stanovanje v copatih. Luka se bo imel tezave z matko, s punco jih ze ima.
Vsi vemo, da je mama naredila veliko za sinčka. Zdaj pa bo dopolnil 20 let, punco ima in mamica mu še vedno sveti. Dobra je ta njegova punca, da vse to prenaša.
Mamica svojo neizpolnjeno željo po nikoli doživeti slavi preko svojega sina. Vedno mora biti blizu, da jo ne bi kamere zamudile. Že ob podpisu pogodbe bi, glede na nastavljanje pred kamerami, laik najprej pomislil, da je pogodbo podpisala mama Mirjam in ne Luka.
Ta odnos med Lukom in njegovo mamo je pa je milo rečeno bolan.
#SvetSD za zunanje zadeve in #PredsedstvoSD: "Socialni demokrati odločno za sprejem beguncev v Slovenijo." http://t.co/BkS8Ak1Zcr cc/@TFajon
"Narod naš dokaze hrani" Cerarjev podpis marakeške konvencije Slovenijo odprl za migrante: Nobena bodeča žica jih več ne ustavi
Ode tebi mozak u qurac!Kaj ma to veze s donćićem?
Ode, kaj ko bi poiskal dobrega psihiatra? Mogoče bi ti lahko pomagal.
Se mi zdi, daje že prepozno za psihiatra.
Janša je vsega kriv!!!! :))) Moj glas dajem Stanetu Dolancu, če bi bil on še živ, bi LeBron James podpisal za Dallas. Ampak res smo šli v kurac, kako se pod člankom o Dončiću lahko razvije politična debata?